Am slăbit cu ajutorul gumei de mestecat „DietGum”, pur și simplu mestecam gumă și slăbeam!

GUMABună ziua, dragele mele cititoare! Toată lumea a observat deja că am slăbit foarte mult, și am fost invadată de întrebări despre felul în care am reușit să o fac. Nu mă mai descurc să răspund la fiecare mesaj privat din cauza torentului enorm al acestora. Încerc să răspund la fiecare mesaj în parte, să vă susțin, dar în așa fel risc să ajung să trăiesc pe internet. Din acest motiv vă povestesc aici: cum am slăbit 20 de kilograme în doar o lună cu ” DietGum ”.

Mereu eram suplă și slăbuță, deși nu ținusem niciodată dietă și nu mergeam la sala de forță. Aceste ocupații erau incompatibile cu modul meu de viață, căci eram mereu pe fugă. Totul s-a schimbat când am fost invitată la audițiile unui nou serial. Eram nespus de fericită. Din păcate, lucrurile nu erau la fel de simple ca la prima vedere. Urma să joc rolul unei adolescente pliuțe și trebuia să pun pe mine cel puțin zece kilograme pentru a corespune eroinei mele.

Zile întregi mâncam numai înghețată de ciocolată și am reușit să acumulez rapid greutatea necesară. Filmările au ieșit foarte bine, serialul trebuie să fie difuzat în curând. În timpul filmărilor, din cauza stresului și unui regim instabil am început să iau din nou în kilograme, deși nu doream acest lucru. După finisarea filmărilor primului sezon, am decis să revin în sfârșit la greutatea mea anterioară. De această dată mă aștepta o surpriză neplăcută: kilogramele în plus s-au depus foarte simplu, dar eliminarea lor s-a dovedit a fi problematică.

Guma MestecatPrima perioadă încercam să mă concentrez și să urmez cu exactitate regimul propus. Nu aveam suficientă voință și îmi era greu să-mi controlez dependența de dulciuri, mai ales cu atâtea tentații în jur. Am început să alerg dimineața, meregeam la sala de forță, exersam cu antrenorul, dar nimic nu avea efect. Am ținut diferite diete: alternam alimentele, consumam doar fructe și legume, beam diferite ceaiuri pentru slăbire, am încercat totul, dar nu am avut parte de un rezultat pozitiv.

Eram pe punctul de a mă da bătută. Din fericire, am dat de un articol într-o revistă populară pentru femei. Articolul relata despre o descoperire a savanților din Israel, care au creat un compus unic care te ajută să slăbești. Acest compus este format din mai multe elemente într-o proporție exactă, printre care beta-carotenul din Garcinia Cambogia și guaranina (identică cu cofeina) din planta Guarana. Oamenii de știință din Israel afirmă că doar anumite produse sunt potrivite pentru crearea unui compus care să ajute cu adevărat la slăbire.

În aceeași zi am fost telefonată de prietena mea care știa despre problemele mele și mi-a povestit că în Israel există o companie care produce acest compus sub formă de gumă de mestecat. Nu am crezut la început, dar am căutat pe internet informații despre această companie și am depistat că recent ea s-a extins pe piața din România cu „DietGum – RO”!

Acționați cu precauție atunci când cumpărați acest produs, pentru că există deja multe variante contrafăcute. Produsul autentic poate fi procurat de pe site-ul oficial al producătorului, iată link-ul – „DietGum – RO”. După ce am dat comandă de această gumă de mestecat, o consumam înaintea mesei cât timp practicam alte activități. Acest regim simplu m-a făcut să nu observ că a trecut o lună de zile! Timpul pierdut a luat cu sine 12 kg de grăsime!

Victoria absolută am serbat-o două săptămâni după aceea. Straturile de grăsime de pe abdomen au dispărut! Am slăbit încă 16 kg! Acum recomand tuturor prietenelor și colegelor de lucru să dea comandă de această minunată gumă de mestecat „DietGum – RO” pentru slăbit. Sunt mulțumită de rezultatele slăbirii mele și sper că veți reuși și voi! Pentru a fi suplă nu trebuie să limitezi alimentele pe care le consumi sau să practici exerciții fizice până la epuizare.

 

Acest articol a fost publicat în Health & Beauty - Romania și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Am slăbit cu ajutorul gumei de mestecat „DietGum”, pur și simplu mestecam gumă și slăbeam!

  1. lucica zice:

    O poti primi oriunde si in UK?

    Apreciat de 1 persoană

  2. Aceasta oferta este valabila momentan doar in Romania, poate cineva din tara sa comande, apoi sa va trimita pachetul acolo unde sunteti.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s