Cum ai putea să scapi de monturi ( valgus ) singur acasa simplu si eficient?

art_pBună ziua! Numele meu este Ana, în ultimii 22 de ani, am lucrat chirurg. De-a lungul timpului mi s-au adresat multe femei, pentru a le ajuta să scape de oasele proeminente de la picioare (monturi). De multe ori am promis, că voi scrie câteva remedii “de casă”, pentru a scăpa de umflături, monturi, dar am decis să mă opresc la cel mai eficient mod, care garantează recuperarea completă. Despre el, ”ToeFix” o să și vorbesc.

Multe femei suferă de deformarea Valgus-ului (monturi). Deformarea articulației este cauzată de purtatul pantofilor incomozi, și totodată un rol important îl reprezintă și ereditatea. Din fericire, astăzi putem scăpa de aceste probleme, sigur, eficient si ieftin, fără a mai apela la intervenții chirurgicale.

ad2Dacă preferați să purtați pantofi cu toc înalt, cu siguranță știți deja că există posibilitatea ca aceștia să genereze un disconfort piciorului, disconfort mult mai accentuat la sfârșitul zilei…motivul, în condițiile descrise mai sus, osul de la rădăcina degetului mare, începe să se deformeze, ducând astfel, la un aspect nu tocmai plăcut.

Cu toate acestea, problema nu este numai de ordin estetic, dar și, acesta duce la deformarea ”valgus halus” = deviației osului de la rădăcina degetul mare al piciorului. Boala afectează oasele și articulațiile piciorului provocând în timp artrita, bursita, dureri de picior, oboseala picioarelor. De-a lungul timpului, alegerea pantofilor devine o problema, și mersul pe jos devine mai obositor și mai greu.

product_4Acest segment al piciorului, unde se află curbura osului ( mont=capăt proeminent al osului de la rădăcina degetului mare al piciorului) deseori s-a corectat prin intervenții chirurgicale, dar după cum bine stiți medicina a evoluat, și astfel s-a găsit o variantă mult mai eficientă și nedureroasă de corectare a acestei deformări prin – fixatorul Toe Fix pentru poziționarea corectă a osului de la rădăcina degetului mare.

N-aș fi început să scriu despre acest lucru, dacă nu era un produs foarte sigur, și dacă eficiența acestuia nu era garantată prin teste realizate anterior. Această nouă metodă de redare a formei naturale a degetului mare a piciorului a trecut prin multe teste, în clinici de specialitate din Londra, îndeplinind toate condițiile necesare aprobării. ” Toe Fix ”– este un produs hipoalergenic, fabricat din materiale de înaltă calitate, care trebuie atașat la degetul mare, astfel încât acesta va ajuta la poziționarea treptată a articulației în poziția sănătoasă și confortabilă. Este important să rețineți că: Pentru a obține un efect terapeutic pozitiv , este necesar ca acest produs să fie purtat cel puțin 6-10 ore pe zi, rezultatele devenind vizibile în 10-14 zile.

art_pFixatorul ”ToeFix”  îi va permite degetului mare să stea întotdeauna într-o poziție normală, în orice tip de încălțăminte, prevenind dezvoltarea incorectă a osului. Acest fixator are caracteristici unice, garantând normalizarea poziției fiziologice a degetului mare în prezența acestei patologii.

Dacă vă aflați în stare incipientă, vă sfătuiesc să nu întârziați tratamentul cu acest produs,și să începeți să-l utilizați, deoarece vindecarea în această fază va fi mult mai rapidă. Iar dacă deja montul este prezent de mai multă vreme, Toe Fix vă ajută la vindecarea acestuia, utilizându-l o perioadă mai îndelungată.

De asemenea, acordați atenție achiziționării acestui fixator – ”ToeFix ”. Au apărut deja pacienți ce au cumpărat fixatorul, dar nu cel original, ei prezentându-se cu un disconfort teribil și fără nici un efect pozitiv. Pentru a evita, astfel de probleme vă recomand să comandați Toe Fix numai pe site-ul oficial!

 

                                                  Alege sănătatea!!!

 

Acest articol a fost publicat în Health & Beauty - Romania și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s