Cum să-ți albești dinții acasă simplu si eficient

review-1Salutare, fetelor! Azi vreau să vă împărtășesc trucul meu pentru albirea dinților. Cred că acest articol vă va fi folositor fiecăreia dintre voi! La fel ca multe dintre noi, întotdeauna am visat să am un zâmbet frumos, alb ca zăpada. Dar, din nefericire, cele mai multe tehnici de albire nu au funcționat în cazul meu. Fumez, beau două-trei cești de cafea pe zi, deci rezultatul albirii profesionale durează doar câteva zile. Pastele de dinți, apa de gură și benzile de albire nu au niciun efect, deoarece a doua zi, dinții mei capătă o nuanță gălbuie vizibilă.

Mă gândeam chiar să optez pentru placaje scumpe, dar apoi am găsit pe internet un nou produs, „Teeth Whitening Pen”. După cum afirmă producătorul, „Teeth Whitening Pen” nu doar albește dinții, ci aplică și un strat protectiv pe ei, ceea ce previne formarea plăcii galbene. Deci, ipotetic, poți bea un număr nelimitat de cafele, cola, sucuri, să fumezi țigări și să nu-ți faci griji pentru frumusețea zâmbetului tău. În plus, am citit că e complet sigur și nu dăunează smalțului. Având în vedere că nu costă mult, nu am ezitat și l-am comandat. Deja după câteva zile am început să folosesc „Teeth Whitening Pen”.

 

teeth_after 2Am început să folosesc „Teeth Whitening Pen” zilnic. Și ce credeți? Dinții mei rămân fără nicio pată până seara. Fără placă, chiar și după ce iau masa, după cafea sau țigări. Desigur, nuanța smalțului mai avea încă mult loc de îmbunătățire, dar chiar din primele zile, am uitat de problema plăcii.

 

Și cum rămâne cu albirea, veți întreba? Asta durează cât durează! După o săptămână de la aplicarea „Creionului de Albire a Dinților”, diferența era observabilă: dinții mei au devenit cu câteva nuanțe mai albi. Și după două săptămâni, mă puteam lăuda cu un adevărat zâmbet de Hollywood! Și, țineți minte, nu am renunțat la obiceiurile mele proaste, cum ar fi cafeaua sau fumatul.

 

Dinti - Copy

Apropo, soțul meu, care este un fumător înrăit și nu e ușor de convins, a decis de curând să încerce și el „Teeth Whitening Pen”. Și, să știți, i-a plăcut! Dinții devin într-adevăr mai albi, e evident! Sunt foarte fericită că am descoperit „Teeth Whitening Pen”, pentru mine este cea mai ușoară și convenabilă metodă de a-mi albi dinții acasă! Mai important, creionul nu este scump și nu necesită renunțarea la cafea și fumat! Îl recomand!

 

 

                                          Cred că rezultatul e pur și simplu uimitor!

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Health & Beauty - Romania și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s