Exista o cale de a stimula creierul? Raspunsul este da! Cititi cum aici !

150146_mn66comAcest amestec de acay berry, ginseng si vitamine ne poate face sa avem o memorie mai buna, spun oamenii de stiinta. Acestia admit ca o pastila pe zi poate stimula creierul intr-un mod nemaintalnit – ne putem aminti evenimente si fapte cu detalii uimitoare, si putem trece peste provocarile zilnice cu o usurinta pe care nu stiam ca o detinem.

Bun venit în viitor Utilizarea unui stimulant de memorie legal, cunoscut sub numele de AlphaXYZ a luat amploare în campusurile studențești din S.U.A., Silicon Valley, Wall Street și printre sportivii profesioniști de când pilula a revenit pe piață, în Aprilie. Mai exact, bărbați și femei cu vârste cuprinse între 19 și 48 de ani au beneficiat cel mai mult, deoarece efectele au fost amplificate datorită interacțiunii ingredientelor cu o genă din creierul uman numită NRXN3. Produsul AlphaXYZ este lăudat ca înlocuitor al pilulelor Adderall, și multe persoane beneficiază din plin de posibilitatea de a-l cumpăra online, fără prescripție medicală.

med3Au existat multe controverse în legătură cu acest stimulant de memorie, nu doar în campusurile universitare, ci și în mass media. Vânzările de AlphaXYZ s-au triplat peste noapte; studenți, sportivi, antreprenori, manageri, toți vor să pună mâna pe acest medicament cu efecte puternice pentru a dobândi avantaje mentale aproape nelimitate și concentrare de lungă durată.

AlphaXYZ, pentru care nu s-au înregistrat efecte secundare în timpul niciunuia dintre studiile clinice, a devenit rapid ținta criticilor care au afirmat că produsul este prea puternic pentru a fi vândut fără prescripție medicală. Alți critici din cercurile academice au insistat că AlphaXYZ a oferit un avantaj artificial pentru utilizatorii săi, fiind inechitabil pentru cei care nu l-au luat. Aceasta a dus la interzicerea medicametului în emisiunile-concurs și la multe universități de top. Confruntându-se cu presiuni din afară, creatorii produsului AlphaXYZ au fost, în cele din urmă, forțați să oprească producția Pilulei psihostimulante.

Din fericire, cei 3 ani de studii clinice care au urmat au arătat în mod clar că pilula poate fi utilizată în siguranță. Într-un târziu, interdicția vânzărilor on-line a fost anulată și creatorii produsului AlphaXYZ au putut să-și reia vânzările pe site (Dați clic aici). Reapariția sa a fost întâmpinată cu bucurie de utilizatori din toată lumea – persoane care au suferit în lipsa sa. „Puterea de gâdire și de concentrare s-au dublat când am reușit să cumpăr din nou AlphaXYZ. Reapariția medicamentului pe piață m-a salvat de la abandonarea studiilor la facultate,” ne-a spus un student la medicină.

 

Acest articol a fost publicat în Health & Beauty - Romania și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s