IATA CUM MI-AM MĂRIT SÂNII ACASĂ, CU 3 MĂRIMI IN 6 LUNI

33BUNĂ! Fetelor, de mult timp v-am promis că vă voi povesti cum mi-am mărit decolteul acasă, de la mărimea 0 la 3 .  Sânii au devenit mai fermi, mai tonifiați. A trecut deja jumătate de an și ei devin tot mai atractivi. Dar, să începem cu începutul. De ce să optezi pentru mărirea decolteului? De când mă țin minte am fost mereu complexată cu privire la atractivitatea mea. Colegele defilau cu decolteurile la vedere, iar eu îmi ascundeam sânii foarte mici sub bluzele și puloverele largi. ‘’Breast Cream Salon Spa ‘’ ) !!! .

Când toate fetele erau înconjurate de admiratori, eu stăteam în umbră la toate seratele organizate la școală. Suferința mea nu avea limite, toți colegii mei făceau glume la adresa mea, cauza fiind una, faptul ca nu aveam decolteu deloc. Atunci mi-am promis că voi face tot posibilul să-mi măresc sânii și să am un decolteu frumos, indiferent de metodă. Care ar putea fi consecințele măririi sânilor ?

După finalizarea studiilor am început să strâng bani pentru a-mi îndeplini marele vis – să-mi măresc sânii cu ajutorul bisturiului. Chiar și după vizionarea a unei groaze de flmulețe care arătau ce s-ar putea întâmpla cu femeia, în cazul în care chirurgul ar fi fâcut chiar și o mică greșeală, nu m-am răzgândit. Dar să trăiesc fără sâni pentru mine era mai groaznic – viață personală inexistentă, eram un ghem de complexe.

.

050Să strâng suma necesară mi-a reușit doar în 5 ani. 5 ani în care nu am știut ce e aia plăcere și distracții. Dar am făcut asta ! Dar, doar imaginați-vă groaza din ochii mei și dezamăgirea, când în urma investigației preoperatorii, medicii mi-au interzis categoric operația… am intrat intr-o depresie profundă.

Cum psihoterapeutul mi-a mărit sânii cu 3 mărimi cu „Bust Cream – RO” .

Banii care i-am strâns pentru operația de mărire a sânilor, i-am folosit pentru psihoanalitică. „dacă nu există posibilitatea de a-mi îndeplini visul, voi încerca măcar să mă conving că și fără sâni se poate trăi”, cu toate aceste gânduri m-am îndreptat către femeia care mi-a schimbat viața radical.

Desigur, așteptam, ca psihologul va începe să mă convingă că nu am nevoie de nimic. Dar ea m-a înțeles literalmente dintr-o privire. Această femeie minunată, fără a-mi cere vreo plată mi-a povestit, că la fel ca mine o perioadă lungă de timp a suferit din cauza lipsei decolteului. Până nu a descoperit  ”Breast Cream” – cremă pentru mărirea și tonifierea sânilor.

25La început, eram sigură că ea face glume și toată situația este un joc. Însă, aceasta mi-a arătat o poză făcută 5 ani în urmă, unde aceeași femeie în costum de baie semăna mai mult a adolescent, decât o reprezentantă a sexului frumos. De necrezut, dar medicul fără să mă întrebe mi-a dat adresa site-ului de unde aș putea face comanda de această crema minune care din spusele ei m-ar putea ajuta în problema mea. Eu câteva zile am mai stat în dubii, după care am făcut comanda. În cele din urmă, prețul este foarte mic în comparație cu intervenția chirurgicală.

Livrarea „Bust Cream – RO” a fost rapidă, și din acea zi am început să folosesc crema. Nu aș fi crezut niciodată că e posibil așa ceva, dar sânii mei au început să crească sub ochii mei. A trebuit să trec prin toate cercurile iadului, până am aflat de acest mijloc cu adevărat magic.

Însă, m-am gândit cu groază că va trebui tot restul vieții să folosesc această cremă, sau dacă aceasta provoacă reacții adverse? Anna m-a asigurat ca nu este nici un risc pentru sănătate. După o perioadă de timp am găsit un articol științific în care era totul explicat în detaliu cum are loc creșterea sânilor.

Dar frica mea că rezultatul nu va fi de lungă durată nu mă lăsa în pace. Peste 2 luni eu deja alegeam sutien mărimea 3 și aici am hotărât să mă opresc, comandă de cremă nu am mai făcut. Dacă sincer, am așteptat, ca sânii vor reveni la rezultatul inițial, și că voi fi nevoită să cumpăr această cremă toata viața. Dar uite că au trecut deja 7 luni, și eu port cu mândrie sutien mărimea 3. Așa că acum pot recomanda cu siguranță acest produs tuturor femeilor care se află în situație asemănătoare. Click aici si studiaza site-ul original cu produsul pe care il recomand cu incredere si sper sa vi se potriveasca si voua sa fiti la fel de fericite ca si mine ‘’ Breast Cream Salon Spa ‘’ !!!

.
Fetelor, până a lua hotărârea de a vă face operație plastică, gândiți-vă că există metode mult mai accesibile și eficiente. Sper, ca asta să vă ajute să vă iubiți mai mult și să vedeți viața în culori mai vii cu „Bust Cream – RO” Odată cu creșterea sânilor, au apărut și admiratorii, încrederea în sine și un nou loc de muncă. Sunt mai fericită ca niciodată, ceea ce vă doresc si vouă !

 

 

Acest articol a fost publicat în Health & Beauty - Romania și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s