Îi datorez frumusetea părului meu bunicii mele și unei rețete speciale de intretinere !

t5Numele meu este Simona Rapunzel. Am ales numele acestei prințese din povești ca poreclă pentru că am reușit să am un păr lung și superb ca ea. Este părul meu natural, pe care nu l-am tăiat niciodată, dar pe care îl îngrijesc cu foarte multă atenție.

Această postare de pe blog este pentru doamnele care sunt preocupate de creșterea părului, prevenirea vârfurilor despicate și refacerea părului.Am început să-mi cresc părul acum aproximativ 7 ani. Pentru a avea grijă de un păr atât de lung, folosesc propriile metode 🙂 Aproximativ acum un an, în primăvară, am observat că părul meu începe să arate groaznic: fragil și lipsit de strălucire, vârfurile au început să se despice și… pur și simplu a încetat să mai crească! A fost un dezastru. I-am destăinuit grijile bunicii mele.

Rețeta bunicii mele a salvat totul : Miracle Oil .

Este imposibil să-i spun cât de recunoscătoare îi sunt. M-a salvat. Mi-a dat o rețetă bazată pe ulei. Era o rețetă complicată, cu multe ingrediente. Efectiv, am început să-mi fac măști acasă și să le aplic de la mijlocul părului până la vârfuri. Părul meu a prins viață din nou cu siguranță și a început să crească din nou. Cu toate acestea, prepararea măștilor și încercarea de a găsi toate ingredientele a fost un coșmar. Apoi, într-o zi, m-am întâlnit cu o prietenă, care a observat imediat o îmbunătățire a calitatății părului meu și m-a întrebat ce produs de îngrijire folosesc. I-am spus întreaga rețetă complicată și cât timp îmi ia să-mi fac tratamentul. A zâmbit și a scos un flacon mic din geantă. Pe etichetă scria Miracle Oil, soluție pentru creșterea părului. . Și m-a lăsat să-l încerc

140x200S-a dovedit a fi un produs miraculos! Rezultatul a fost similar cu cel pe care îl obțineam prin tratamentul făcut în casă, dar nu mai trebuia să mă chinui să caut toate ingredientele. De fapt, nu am crezut niciodată că un produs pe care îl cumperi poate fi oarecum mai bun decât cele făcute în cază. Și totuși, acest produs era ceva deosebit. În două luni, părul meu a crescut 10 cm, a câștigat o strălucire uimitoare, fără niciun vârf despicat. Un dar de la Dumnezeu.

Dar… am consumat întregul flacon. Am început să caut Miracle Oil în magazine, dar nu l-am găsit nicăieri! M-am panicat, gândindu-mă că va trebui să întrerup tratamentul și să mă întorc la rețeta bunicii. Am sunat-o pe prietena mea imediat. Mi-a spus să mă calmez și mi-a zis de unde își procura ea acest produs miraculos.

 
Se pare că soluția pentru tratamentul părului „Miracle Oil” se găsește doar în magazinele online.

Altfel, ai putea da peste un produs contrafăcut. Și asta chiar i s-a întâmplat unei prietene. Ea a comandat de altundeva muuuuult mai ieftin. Când a primit produsul, s-a dovedit a fi de calitate foarte proastă: curgea din sticlă și când l-a primit mai avea doar o jumătate de flacon… Ce oribil! Deci, prietena mea mi-a dat link-ul către magazinul online. Am comandat 3 flacoane imediat, să mă asigur că nu mi se va termina prea curând și voi putea continua să folosesc acest produs pentru îngrijirea părului.

Produsul perfect pentru îngrijirea părului chiar există!

 

 

Acest articol a fost publicat în Health & Beauty - Romania și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s