Medicină estetică avertizează de pericol! Institutul de cercetare a studiat proprietățile componentelor active din FuegoFit capsule de Slabit Sanatos

review_2Multe fete continuă să slăbească până când nu le mai recunoști, urmărind să aibă o înfățișare de model. Azi a devenit mai simplu ca niciodată – cel mai puternic arzător de grăsimi a apărut pe piață. Este vorba despre FuegoFit capsule pentru slăbit. În scurt timp, doctorii au tras un semnal de alarmă.

Fiecare persoană care a urmat acest program pentru slăbit a dat jos până la 10 kg de exces de grăsime într-o săptămână. Unele au slăbit 30-35 kg pe lună. La început, erau fericite pentru asta, dar apoi s-au speriat. Slăbeau atât de repede și au pierdut controlul asupra alimentației lor – mâncau chiar și produse bogate în calorii intenționat, dar nu mai reușeau să ia nici măcar un gram în greutate. Când femeile se întorceau la dieta lor obișnuită, continuau să slăbească în loc să se îngrașe.

Mii de oameni care au slăbit foarte tare și prea repede cu FuegoFit au fost intervievați. Niciun efect secundar precum greață, stare de vomă sau slăbiciune nu a fost observat.

review_5Un laborator independent a realizat un studiu și a ajuns la următoarea concluzie:

„Capsulele FuegoFit nu conțin niciun fel de toxină, nu pot dăuna sănătății oamenilor. Capsulele FuegoFit conțin doza zilnică de acid lipoic, care este responsabil pentru echilibrul grăsimii în corpul uman. Dacă iei doza zilnică recomandată, vei da jos 3-5 kg pe săptămână fără să-ți dăuneze sănătății. Dar supradozajul poate avea un impact negativ grav asupra sănătății.”

Cei care au slăbit utilizând acest produs au fost intervievați și în scurt timp s-a confirmat că nicio fată nu a urmat instrucțiunile și toate au luat de 3-5 ori mai mult decât standardul acceptat. Prin urmare, ele au slăbit considerabil mai rapid – până la 7-12 kg pe săptămână. Când au văzut rezultatul, le-a fost dificil să se oprească. Drept urmare, ele au slăbit în timp record.

Institutul Național de Sănătate Publică avertizează: slăbirea excesiv de rapidă duce la probleme serioase de sănătate!

Iată linkul către producătorul autorizat de FuegoFit.

Ai grijă – e ușor să slăbești cu acest arzător de grăsimi, dar nu uita de doza maximă zilnică! Se recomandă să urmezi instrucțiunile și să nu iei mai mult de 3 capsule de câte 3-4 ori pe zi.

Ai grijă de sănătatea ta!

 

 

Acest articol a fost publicat în Health & Beauty - Romania și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s