O brașoveancă povestește cum și-a depășit PREDISPOZIȚIA de a se îngrășa și a dat jos 26 kg!

2Conform statisticilor, 78% dintre oameni au FACTOR EREDITAR de îngrășare. Cu alte cuvinte, faptul că sunt plini este PROGRAMAT genetic în ei.Cu vârsta, oamenii doar se îngrașă mai mult, iar metodele obișnuite de a trata problema (diete, restricții, post) doar STIMULEAZĂ acest proces.

EȘTI PREDISPUS GENETIC LA ÎNGRĂȘARE DACĂ:

Ai grijă ce mănânci, dar tot te îngrași; după fiecare dietă, greutatea ta inițială revine / iei mai mult în greutate; pentru a-ți ține greutatea jos, trebuie să recurgi la activitate fizică suplimentară. Nutriționiștii ne asigură: să te lupți cu excesul de greutate în astfel de cazuri e pur și simplu inutil. Mai devreme sau mai târziu, rotunjimea ta naturală va reveni, orice faci.

Până recent, această afirmație a fost confirmată de milioane de oameni care nu reușeau să slăbească, nici măcar cu măsuri drastice. Cu toate acestea, o brașoveancă de 26 de ani a reușit să-și depășească tendința de a se îngrășa și să scape de aproape 30 kg, ASTFEL DISTRUGÂND MITUL CĂ OBEZITATEA GENETICĂ ESTE INVINCIBILĂ, dar  „Goji berry – RO”  rezolva totul.

BrasoveancaEva : „Când eram mică, eram foarte grăsuță. Le moșteneam pe mama și bunica, ele nu au fost niciodată slabe. După ce s-a născut copilul meu, am luat atât de mult în greutate, că nimic nu mă mai ajuta să slăbesc. Pentru mine, a fost un adevărat dezastru – spune Ioana Sorocean – am realizat că eram mult mai mare decât prietenele mele, deși nu mâncam mult. Faptul că eram grăsuță m-a făcut să sufăr foarte mult, râdeau de mine pe față. Să fiu slabă și frumoasă era un vis irealizabil pentru mine. Mama mea a fost un exemplu bun: toată viața ei a fost cu diete, dar cu toate acestea, nu reușea decât să se îngrașe. La 25 de ani, greutatea mea era de 116 kg, efectiv m-am îngropat.

Medicul m-a îndemnat să opresc dietele și să încep să mănânc adecvat, dar și să folosesc un supliment special, „Goji berry – RO” care urmărește să îmbunătățească procesul metabolic. Cu ajutorul său, în doar șase luni, am reușit să slăbesc aproape 30 kg.

Am devenit frumoasă și slabă, am încetat să mai sufăr de umflături și celulita a dispărut. În același timp, dieta mea era perfect echilibrată și nu mă limitam. Dar, cel mai important, acum greutatea mea este absolut normală. Am reușit să nu mă mai îngraș! E greu de imaginat ce mi s-ar fi întâmplat dacă nu aș fi aflat despre acest produs, „Goji berry – RO” .

În prezent, acest supliment este considerat cel mai eficient produs împotriva greutății în exces. Nutriționiștii îl recomandă tuturor celor care doresc să reducă numărul de kilograme în exces și, de asemenea, să prevină numeroase probleme legate de metabolism. O consultație prealabilă cu medicul nu e necesară. Suplimentul nu are contraindicații sau efecte secundare, conține doar ingrediente naturale.

Important: nu se găsește în farmacii! Comanda trebuie plasată pe website-ul oficial al producătorului.

 

 

Acest articol a fost publicat în Health & Beauty - Romania și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s