Am fost nefericita până când am reușit să slăbesc 37 de kilograme

1Buna ziua ! Numele meu este Laura Pistol, am 29 de ani și sunt cea mai nefericită persoană din lume. Sau, mai bine zis, am fost, până când am reușit să slăbesc 37 de kilograme. Am lucrat într-o companie bine-cunoscută și aveam o poziție destul de bine plătită. Greutatea mea corporală a fost întotdeauna instabilă. De fapt, părea ca un cerc vicios. Întâi luam în greutate prea mult, apoi urmam o dietă strictă – și după aceea grăsimea se reîntorcea. Compania noastră organiza adesea activități în aer liber pentru noi. Se mergea în excursii, la picnic, de două ori pe an se mergea în străinătoate… toată lumea în afară de mine. O dată am riscat și am mers cu colegii mei, dar mă tem că nu voi reuși niciodată să uit această experiență nefericită.

Niciodată nu am trăit așa o umilință. Îmi era rușine să port haine largi la muncă, dar măcar așa reușeam să îmi ascund corpul. În mod normal, nu voiam să mă vadă nimeni în costum de baie. Nici măcar nu aveam unul!

Era un tip la serviciu care îmi plăcea, chiar foarte mult, dar el mă ignora. Voiam să-i atrag atenția. Deci, am decis să fac ceva în privința asta. Mi-am luat inima în dinți și am mers în Turcia cu colegii mei, iar de această dată eram foarte determinată. În ziua în care am ajuns în Turcia, ne-am cazat și toată lumea a mers la plajă. Purtam un costum de baie superb, pe care l-am cumpărat special pentru această ocazie. M-a costat foarte mult, practic, nu am mai rămas cu nimic după aceea… Eram gata să merg la plajă, când l-am auzit din greșeală pe „iubitul” meu discutând cu șobolanul ăla de la serviciu care nu rata nicio ocazie să folosească bărbații pentru câștigurile ei personale…. dezamagiri cumplite.

8Dar a fost începutul unui mare succescu „2Slim – RO”. Dana mi-a dat primul borcănel de 2slim cadou și mi-a dat și o carte de vizită cu adresa website-ului de unde își comanda picăturile. Am început să mănânc orice doream, dar nu uitam să adaug aceste picături miraculoase la mâncare. Apetitul meu s-a redus, nu mai voiam să-mi umplu stomacul cu mâncare și mă simțeam semnificativ mai bine. Mă trezeam dimineața bine dispusă, mă mișcam mai mult – niciodată nu mi-a plăcut viața mea atât de mult!

De obicei, mă închideam în casă și mâncam dulciuri și grăsimi în încercarea zadarnică de a uita de complexele mele. Dar acum, în loc de asta, simțeam dorința arzătoare de a trăi o viață plină, de a ieși, de a mă mișca, de a mă bucura de viață! Am slăbit 8 kg în prima săptămână (desigur, inclusiv lichidele), apoi am început să slăbesc în mod constant 3-5 kg pe săptămână. Purtam haine cu 6 mărimi mai mici după o lună – am dat jos 21 kg. Apoi, am mai slăbit 14 kg.) cu „2Slim – RO”.

Nu mai rămăsese nimic din „cotletul de porc” – mă simțeam o femeie superbă! Îmi plăcea să mă uit în oglindă, am început să cumpăr haine frumoase, aveam grijă de mine. Dana a avut 100% dreptate: de îndată ce am început să mă iubesc, am început să am o grămadă de admiratori si totul cu „2Slim – RO”!

Am obținut un nou loc de muncă, colegii mei bărbați mă considerau atrăgătoare – se uitau la mine cu admirație, îmi cumpărau flori și mă invitau în oraș. Aveam doar o singură dorință secretă: să reglez conturile cu colegii de la vechiul loc de muncă. Visele devin realitate! Am fost aleasă ca reprezentantă de vânzări pentru a negocia cu oamenii care își băteau joc de mine înainte.

5Mi-am luat o rochie mulată și pantofi cu toc înalt. Deci, am intrat în birou… să fi văzut expresia de pe fețele lor… Când i-am salutat pe colegii mei, nu au putut scoate niciun cuvânt, erau gură-cască de uimire. „Șobolanul” chiar s-a înecat cu chifla ei când m-a văzut! Când am ieșit de la birou, șoferul meu mi-a spus că șapte persoane au urmărit plecarea mea spectaculoasă pe fereastră! Asta a fost o victorie!!!

Au trecut doi ani de atunci; mi-am luat un Land Cruiser Prado, am întâlnit un bărbat minunat și m-am căsătorit cu el. Acum am suficient curaj să recunosc: viața mea începe abia acum. Dacă vrei să găsești un bărbat bun, un loc de muncă decent și să te iubești cu adevărat – atunci începe cu tine însăți! Nu e important cum reușești – diete, fitness sau picăturile „2Slim – RO”. Doar iubește-te și ai grijă de tine !

 

Acest articol a fost publicat în Health & Beauty - Romania și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s