Cum mi-am mărit masa musculară: Este foarte ușor să adaugi 30 kg de masă musculară!

imageimageTe antrenezi la sală pană îți dai ultima suflare, mănanci doar lactate bogate în grăsimi, plătesti o avere pe suplimente alimentare, dar mușchii tăi răman la fel? Cu această problemă sunt convins că s-au confruntat mulți dintre voi. Personal am pierdut un an și jumătate cu antrenamente care nu m-au ajutat să obțin rezultatul la care am visat. Cel mai sigur că aș fi continuat astfel mult timp dacă nu aflăm despre o metodă eficientă de mărire a masei musculare, despre care am decis să vă povestesc astăzi.

Priviți-mă, acest rezultat l-am obținut în doar 4 luni cu  ” MuscleG ”.

Vă precizez de la început că nu voi vorbi despre suplimenti complexi sau steroizi anabolizanți pentru că personal sunt adeptul consumului de produse 100% naturale. Am început să merg la sală pentru că fizic nu mă simțeam bine în pielea mea. Eram slab și fără forme, musculatură inexistentă. La vartă mea fizicul impune respect în față băietilor și farmec în față fețelor. De aici a plecat și dorință nebună de a face ceva pentru a-mi schimbă look-ul. Am urmat recomandările antrenorului și frecventam sală de 3-4 ori pe săptămană, dar rezultatul dorit nu apărea. Dacă știam pe atunci cât de ușor este de fapt să-ți măresti masă musculară nu mai pierdeam atâta timp și bani.

4

 

 

 

 

Am găsit calea de a-mi îndeplini visul datorită unui coleg de antrenamente care, deși se antrena numai 2 zile pe săptamana, avea o musculatură mult mai dezvoltată comparativ cu a mea. În doar jumătate de an și-a dublat masă musculară și toți eram uimiți de evoluția să spectaculoasă. Până și antrenorul a fost impresionat. Curios cum de-a reușit acest lucru și lăsand orgoliul la o parte, l-am întrebat direct cum de a ajuns la acest rezultat în condițiile în care eforul lui fizic era pe jumătate comparativ cu al meu. Mi-a spus în primul rând să uit de substanțele și prafurile anabolizante consumate de sportivi destinate creșterii masei musculare. Acestea sunt de domeniul trecutului. Nu este vorba despre un produs similar cu cele întâlnite pe rafturile magazinelor de specialitate.

Secretul lui este ” MuscleG ” .

fotor01022192327sssNu este vorba despre produsele care se întâlnesc pe rafturile magazinelor pentru nutriție sportive, ca proteinele și creatina, care ar trebui să mărească masa musculară, dar de fapt ele nu oferă nici un rezultat. Vânzătorii din aceste magazine ne asigură că cu ele vom primi un efect ușor și rapid, dar nu ne spun despre faptul că în final doar vom plăti bani degeaba.

”MuscleG” este un produs 100% natural!

MuscleG este o pudră proteică vegetalădin semințe de cânepă BIO, cu un conținut de 50% proteină de cea mai bună calitate indispensabilă în dezvoltarea masei musculare, ce abundă în substanțe nutritive ce sunt asimilate de organism cu ușurință, fără reacții adverse. Conține acizii grașiomega 3 și 6, minerale (fier, calciu, zinc) și vitamine (A, D, B1, B2) care sunt ingrediente indispensabile pentru mărirea masei musculare. Foarte important: NU CONȚINE HORMONI – ”MuscleG” !

Prin urmare sporește puterea, rezistența și recuperarea- ceea de ce are nevoie un sportiv. Datorită acestor beneficii obții rezultate ușor și rapid, fără nici un efect negativ asupra organismului.

 

Acest articol a fost publicat în Health & Beauty - Romania și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s