Strălucirea feței și a ochilor, estomparea pungilor de sub ochi, cearcăne, ochi roșii prin aplicarea unei măștii cu gel

22Mai puțin cu 15 ani GARANTAT. Emilia Munteanu, Câștigătorul concursului: «Povestea mea despre cum să devii frumoasă». Bună ziua dragii mei cititori. Vreau să vă povestesc în cele ce urmează despre cum este să cauți soluții de înfrumusețare peste mări și tări și, într-un final, să le găsești chiar la ține acasă. Cred că v-am mai spus în articolele anterioare vârstă mea, un detaliu important pentru ce intenționez să va împărtășesc. Am frumoasă vârstă de 35 de ani și sunt de părere că încă reușesc să întorc priviri pe stradă. Îmi doresc că odată cu trecerea anilor corpul meu să rămân neschimbat iar semnele trecerii anilor, oboselii, factorilor externi, stress etc să nu-și pună amprenta pe corpul și chipul meu prea curând. Dar, pentru că întotdeauna există un “dar”, acest lucru nu este posibil fără ajutor. Și cred că e valabil în cazul tuturor celor care îmi citesc blogul, acum cu „Eyes Cover ” .

Totul a început atunci când am constatat apariția unor umflături situate în zonă ochilor, parcă erau niște punguțe cu lichid. Culmea este că erau mai evidente dimineață când, în mod normal, ochii sunt odihniți și față ar trebui să fie luminoasă și nu umbrită de aceste pungi inestetice. Am căutat zile la rând explicații. Nu înțelegeam de ce au apărut aceste formațiuni, în condițiile în care foloseam aceleași produse cosmetice de întreținere facială, și vă garantez că nu sunt dintre cele ieftine și cu toate acestea ochii mei își pierduseră din expresivitate și claritate.

12745Am consultat în primul rând medicul generalist care mi-a recomanda un set de analize pe care le-am făcut imediat. Rezultatul nu a ridicat niciun fel de problemă de sănătate internă, astfel singurul factor care, în cazul meu, a dus la apariția pungilor de sub ochi, este cel extern. Și lista este considerabilă: prea multe ore în față calculatorului, polen, soare și desigur poluare. Într-un cuvânt factori pe care nu aveam cum să-i înlătur din viață de zi cu zi.

Din păcate viață cotidiană și costurile nu foarte accesibile nu ne permit să apelăm frecvent sau poate deloc la serviciile spa-urilor. Ioana, fire mai îndrăzneață, a solicitat o recomandare unuia dintre cosmeticieni pentru că problemele cu care a venit la centru să poate fi ținute sub control de acasă. Și răspunsul nu s-a lăsat așteptat: recomadarea pentru estomparea pungilor de sub ochi, cearcăne, ochi roșii a fost de utilizare zilnică a Măștii cu Gel, cea ce care v-am scris că poate fi folosită atât în stare rece cât și în stare caldă.

“Wow problemele erau ca și rezolvate” mi-am zis, și am început să caut site-uri de unde să-mi achiziționez masca minune. Greu dar am găsit într-un final o companie care de curând a început să importe și în România masca ” Eyes Cover ” !

review_1 (5)În ziua în care scriu acest articol, este deja a 12-a de când am început să folosesc mascuța. Drept dovadă că recomandare cosmeticienilor tunisieni nu a fost o vorba spusă în vânt, stau pozele mele, prima făcută acum 12 zile înainte de utilizarea ” Eyes Cover ” și una din momentul de față.

Cred că imaginile sunt mai mult decât concludente. Analizați și voi! Pungile de sub ochi au dispărut, privirea mult mai luminoasă și s-a produs un efect de lifting. Și toate cu utilizarea pentru doar câteva minute înainte de culcare a măștii cu gel – „Eyes Cover „. În cazul meu utilizarea măștii funcționează! Am cumpărat acum 2 măști pentru a le face cadou prietenelor mai sceptice. V-o recomand în cazul în care va confruntați cu aceleași probleme. Poate funcționa și în cazul vostru. ” Eyes Cover ” a devenit oaza mea de relaxare zilnică.

1,

Aștept părerile voastre despre produs, eventual poze înainte și după utilizare.

 

Acest articol a fost publicat în Health & Beauty - Romania și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s