EKSPRESNO PODMLAĐIVANјE ZA NEDELjU DANA

yaponskiy-etiketJаpanska kozmetika je poznata i to ne samo po svojim VV-kremama, nego i po sredstvima za podmlađivanje lica. Popularnost proizvoda za negu lica, tela i kose sa oznakom Made in Japan raste svakog dana. Tajna uspeha japanske kozmetike se krije u najnovijim naučnim otkrićima, tradicionalnim znanjima, organskim sastojcima i što je i najvažnije u njenoj efikasnosti „Goji Cream – RS” ! Žitelјi Japana su najdugovečnija nacija. Prosečan životni vek žene u ovoj zemlјi je 85 godina. Samo na osnovu izgleda odrediti starost njihovih žena je veoma teško. I radi se upravo o kozmetici koju one koriste.

U jednom od japanskih tok šou emisija Masako je priznala, da već 10 godina jednom nedelјno koristi posebno sredstvo – GODJI krema, koja zamenjuje kreme, lifting tretmane i operacije. Prema rečima same Masako, ova maska je dugo bila nedostupna, tj. nije se mogla nabaviti u apotekama ili negde drugde. A pošto je njen muž naučnik, koji radi u oblasti farmaceutike i kozmetologije, upravo on joj je dao nekoliko testera ovog čudotvornog preparata. Posle prvog nanošenja, GODJI krema se veoma dopala Masako, pa je ona počela svakodnevno da ga nanosi i u bukvalnom smislu reči sa svakim novim danom je bivala sve mlađa! Efekat je bio fantastičan!

review_1Prema rečima samih naučnika, ova maska u početku nije bila planirana za širu upotrebu, ali iskustvo Masako je pokazalo, da proizvod treba samo malo doraditi i plasirati ga na tržište. I evo sada je GODJI krema postala dostupna i u Srbiji! Sredstvo je proslo sva neophodna testiranja, koja su pokazala i dokazala 100% pozitivan efekat i rezultat nakon primene.

Svetlana Jurišić, doktor-kozmetolog višeg ranga „Goji Cream – RS”.

To, da maska GODJI krema daje pozitivne rezultate u oblasti podmlađivanja kože lica i vrata – to je već dokazana naučna činjenica. Kod žena se najčešće već posle 25 godina pojavlјuju prve borice oko usta i očiju, kao i neprijatne nazolabijalne borice. U tim godinama nema smisla primenjivati inekcije i to može da naškodi zdravlјu, a maska neverovatno utiče na eliminaciju ovih estetskih problema. Već nakon jedne primene vaša koža je ponovo mlada i bez bora! Preporučujem.

Svetlana Marković, doktor – dermatolog-kozmetolog (sa radnim stažom preko 12 godina) „Goji Cream – RS”.

Nedavno smo u našem naučno istraživačkom centru sproveli neobično istraživanje u kom je učestvovalo 100 žena starijih od 35 godina. Sve one su imale slične probleme, kao na primer: duboke nazolabijalne bore, bore na čelu, oko očiju i usta, tamna boja lica. Svakoj od njih je bilo predloženo da nedelјu dana svakodnevno nanose GODJI kremu i to na lice i vrat. Rezultati su bili zapanjujući: kod 100% žena bore su se zategle, a ten lica je postao zdrav i blistav! Pogledajte ove fotografije , to je očigledni rezultat pozitivnog efekta japanske maske GODJI kreme.

kupit-Nada Milošević, lekar-kozmetolog (radni staž preko 25 godina) „Goji Cream – RS”.

Jako dug period japanska kozmetika nije bila dostupna u većem delu sveta, međutim sada se sve menja, otvaraju se novi horizonti, pre svega u oblasti kozmetike. Jedan od tih inovativnih proizvoda je GODJI krema – „Goji Cream – RS” , koje je namenjena za ekspresno podmlađivanje kože lica, vrata i dekoltea.

Ono što ulazi u sastav ovog proizvoda, su zaista retke, ili još tačnije da kažem jedinstvene komponente. Sami odlučite: samo prirodni sastojci, među kojima su i hidrolizovani kolagen, koji vraća koži elastičnost i njen balans u hidriranju, a takođe ima snažan efekat podmlađivanja i liftinga. Maska je napravlјena od prirodnih vlakana eukaliptusa (tencel), koji ne izaziva iritacije, čak ni kod najosetlјivije kože! Šta više, proizvod odgovara svima, jer u potpunosti organski i ne izaziva nikakve alergije.

Oduševlјena sam ovih finim tehnološkim odnosom prema proizvodnji kozmetike za negu. Sama mogu da dodam, da maska ima divnu finu aromu, koja će se dopasti svakoj ženi! Čvrsta preporuka za masku „Goji Cream – RS” kao osnovno sredstvo za negu kože žena bilo kog uzrasta.

 

Acest articol a fost publicat în Health & Beauty - Serbia și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s