Kako sam postao bilder: Dobiti 30 kg za pola godine je vrlo lako!

imageimageTrenirate u teretani do gubljenja svesti,jedete sir,pravilno se sportski hranite, a mišićna masa ne raste? Mislima da je ovo svima poznato. Ja sam potrošio pola 1,5 godinu svog života bez rezultata. I tako bi ja produžio da treniram da nisam saznao o EFEKTIVNOM NAČINU TRENINGA, kome sam i posvetio ceo blog.Pogledajte mene- razlika samo 4 meseca ali mnogo dobar progres! Odmah da napomenem- reč nije o dopingu ili anabolicima „Brutaline – RS”. Ja sam za prirodni bodibilding.

Došao sam u teretanu kao običan momak bez mišića. Medju drugarima sam bio najmršaviji. Stideo sam se da pridjem devojkama- naravno da razumete, motivacija da se izdefinšem i oblikujem je bila jača od svega. Ali, iako sam trenirao 3-4 puta u teretani kako mi je trener savetovao nisam dobijao ni kg. Smejali se momci – ideš u teretanu a nisi se ni malo nabucao. Sad se mislim kako sam bio glup. Nikada ne bih potrošio toliko vremena i novca da sam tad znao kako lako u stvari čovek može da se nabildovati i oblikovati.

4Da pormenim sebe i dobijem mišićnu masu pomogao mi je jedan slučaj. Sa mnom sve vreme u teretani trenirao je jedan momak. Za pola godine na moje oči on se uvećao dva puta. Dobio je oko 20kg. Svi u teretani su se oduševljavali njima. Čak su i treneri govorili- sa njegovim telosloženjem tako da se dobiju kilogrami– skoro neverovatno. Ja nisam razumeo kako tako, on trenira manje, ne tako intenzivno, njegovi pokazatelji izbačaja nekoliko puta niže mojih. Ali on ima proges!

Rešio sam da rizikujem i zainteresovao sam se u kolege po kojoj šemi trenira i kako se hrani, kako to da dobija 3-4 kilograma čiste mase svakog meseca! Realno sam mislio da se radi hormonima. Momak mi je rekao da ništa od pomenitog ne koristi. I da samo anabolici su iz prošlog veka. U današnje vreme postoje biosuplementi koji rade bolje od svih steroida i koštaju manje nova.

Rekao mi je za jedan takav suplement – zovese “Brutaline”.

To nije to što nam uvaljuju u prodavnicama sportke ishrane. Proteini i kreatini koji kao uvećavaju mišićnu masu u stvari su reklamni trik. Svi oni nam obećavaju odlični rezultat za kratko vreme, a u stvari mi samo bacamo novac u vetar. „Brutaline”- je – 100% prirodni proizvod, najčistiji prašak Amazonske Guarane, najpopularnijeg medju sportistima prirodnog anabolika.

ZA razliku od drugih sportskih suplemenata, u „Brutalinu” ima guarane nekoliko puta više. Zato efekat ne može da se poredi sa dejstvom običnog suplementa. Jako važno! OVO NIJE HORMONSKI PREPARAT! ,,Brutali” jednostavno ubrzava anaboličke procese u organizmu čak i kada se nalazite u mirnom stanju. To već dosta govori o efektivnosti treninga- ona se povećava za 3-4 puta i ne manje.

Odavde i rezultat- ubrzani rast mišićne mase, povećanje sile i izdržljivosti, brzi oporavak- odnosto ,sve što treba sportisti. „Brutaline” radi bolje od pred trening suplemenata. Za vreme treninga osećaš mnogo dboru energiju i priliv sile.Za i posle treniga ne osećaš se iznurenim. A što je najvažnije , nema nikakvih negativnih posledica. Prema sebi ću da vam kažem, „Brutaline” radi na 100%! Počeo sam da ga koristim pola godine unazad.Vidne promene, jel to istina?

Za to vreme sam dobio 30 kg suve mišićne masei dalje je dobijam. Čak je i moja devojka počela da govori da pomalo je preterano.Ali ja znam da savršenstvu nema granica. Moji maksimumi u teretani su nerelani. Sada mogu spokojno da dignem 140kg iz benča. Sada u teretani sam ja glavni autoritet, svi se oduševljavaju, i savetuju samnom. A ja svima kažem- da bi efektivno trenirali i imali progresa, da ne troše svoje vreme- potreban je dobar pristup ne samo u ishrani i treninzima već i u izboru specjalnih biosuplementima.

 

Acest articol a fost publicat în Health & Beauty - Serbia și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s