Nikad nije kasno da smršate!!! Priča o tome kako sam postala mršavija i mlađa

beforeNisam jedna od onih koja će se, bez osnovane sumnje, brinuti za način na koji vodi život. Nisam znala mnogo o zdravoj ishrani i o proizvodu ” Amazonsko oko ”, sve do 37. godine, dok nisu počeli problemi sa krvnim pritiskom. Moje zdravlje je počelo da se ruši i obično sam se do podneva već osećala iscrpljeno. Nakon mnogo ispitivanja, kontrola, koje nisu otkrile nikakav problem, kardiolog mi je rekao da obavezno posetim nutricionistu. Tog dana moj život se okrenuo naglavačke. Otkrila sam da imam 30 kg viška, uglavnom zahvaljujući gostu u našoj porodici – brzoj hrani. Moj cilj je bio da započnem zdravo da se hranim i da vežbam.

U stvarnosti to je bilo gotovo nemoguće. Zdrava hrana mi je bila potpuno neukusna. Međutim, morala sam smršati i počela sam gladovati. Malaksalost i nesvestica mi nisu dozvoljavale da vežbam, pa čak ni da vodim normalan život. Još jednom sam morala da posetim doktora. Koliko god sam se trudila, nisam mogla pratiti njegove upute. Zato mi je preporučio da uzimam dodatak koji će mi pomoći da smršam bez striktne dijete a, samim tim, i povećati ukupan tonus mog tela. To je bio Amazonsko oko. Bila sam spremna da probam ama baš sve i zato sam odlučila da odmah naručim i ovaj proizvod na stranici proizvođača: „Amazoko – RS”. Stavljala sam Amazonsko oko u vrelu vodu i jednostavno ga kuhala umesto čaja.
Primetila sam sledeće promene:

afterKroz 4 sedmice mogla sam postupno da izgradim kontrolu nad apetitom i da ostavim brzu hranu, samim tim počela sam da primenjujem zdravu dijetu. Problem sa krvnim pritiskom je nestao, osećala sam se mlado i bila sam puna energije. Počela sam da idem u teretanu i da plivam, a kao rezultat toga, smršala sam 28 kg! Nekoliko meseci posle niko nije mogao da me prepozna! Bilo je pravo zadovoljstvo transformisati se iz debeljuce srednjih godina u zdravu i mršavu lepoticu. Svaki dan kad se pogledam u ogledalo primetim nove pozitivne promene i moj napredak se stalno sve više primećuje „Amazoko – RS” .

Nakon što sam iskusila ovako pozitivne promene u svom životu, počela sam da nagovaram porodicu da i oni započnu sa zdravim načinom života uz Amazonsko oko. Poslednje merenje dijabetesa mog muža, koji je celi život bio dijabetičar, pokazalo je općenit napredak i normalizaciju nivoa šećera u krvi. Trenutno, niko od nas ne želi da se vrati starom načinu života! Ispostavilo se da je veoma lako započeti novi, zdrav život! Zahvaljujući razumevanju doktora i Amazonsko oko-u. Bojim se da ne bih uspela bez ovog čudesnog proizvoda! S obzirom da sam svesna da ima mnogo kopija, ja više volim da kupujem na zvaničnoj stranici proizvođača: Amazonsko oko .

 

Acest articol a fost publicat în Health & Beauty - Serbia și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s