Život bez „čukljeva”: jedinstveni način da se rešite čukljeva za 3 meseca!

art_pIspupčenje zgloba palca stopala je fenomen poznati mnogima. Ovaj problem nema samo estetski karakter. Deformacija stopala ne čini samo nogu ružnom, već stvara i neprijatan osećaj, uzrokuje bol kada hodate, i čini izbor cipela pravim izazovom. Savremena medicina je dugo mislila na koji način, bez pribegavanja operaciji, UKLONITI OVU DEFORMACIJU ZA NEKOLIKO MESECI? Konačno je pronađen одговор  „Valgus – RS” !

Do sada, najefikasnija metoda lečenja „ispupčenja” na nozi bila je samo hirurška korekcija. Ali čak i ovaj skup i bolan postupak nije garantovao 100% rešenje ove bolesti. U 39% slučajeva, nakon nekog vremena, problem se ponovo javlja. Za one koje se boje pribegavati ekstremnoj meri, stručnjaci su razvili poseban alat za fiksaciju palca stopala „Valgus Pro”. Njegov glavni zadatak – da se smanji traumatski uticaj na području prsta stopala, čime se zaustavlja bol i upala.

Fiksator je izrađen od posebnog silikona, koji se pričvrsti na nozi, poprimajuči njen anatomski oblik i čvrsto fiksira zglob. Time se ravnomerno distribuira opterećenje tokom hodanja. Progresija bolesti se zaustavlja. Nakon nekoliko meseci zglob će se vratiti svom prirodnom položaju, bol u prstima i stopalu će nestati. Istraživanje koje je uključilo1.500 osoba, pokazalo je da svakodnevno korišćenje „Valgus Pro” pomaže da se za nekoliko meseci oslobodi od „čuklja”, bez obzira na fazu bolesti.

art_pic5EKSPERIMENTALNO JE DOKAZANO! Potpuno uklanjanje bolesti HALLUX valgus nakon 3 meseca u 97% ispitanika. Da bi se postigli željeni terapijski rezultati, fikstaor je potrebno najmanje koristiti 6 – 10 sati dnevno. Samo zbog svakodnevnog nošenja se i ostvaruju pozitivni rezultati. Pri čemu nošenje „Valgus Pro” nije neugodno i ne čini neprijatan osećaj. Možete ga nositi diskretno u obući.
OBRATITE PAŽNJU!Deformacija stopala je nasledni problem. Ako vaši rođaci pate od ove bolesti, rizik od bolesti HALLUX valgus se povećava. Na prvi znak simptoma bolesti preporučuje se korišćenje „Valgus Pro” kao prevencija. Takođe, preporučuje se korišćenje ovog fiksatora, onima koji imaju ravna stopala; a takođe onima koji često nose neugodne i uske cipele (posebno žene koje vole visoke potpetice).

2015. godine, „Valgus Pro” proglašen je revolucijom u lečenju bolesti HALLUX valgus. Od kada se pojavio na tržištu, potreba za operacijom je pala gotovo 7 puta. Danas na tržištu postoji niz sličnih uređaja. Međutim, njihova efikasnost u odnosu na „Valgus Pro” je znatno manja. I koristiti ih je izuzetno neudobno.

 

Acest articol a fost publicat în Health & Beauty - Serbia și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s