Историята как моето дете ми помогна да спра да пуша

happy_fatherЖертва съм на пристрастяването към тютюна от 15 години. Сигурно знаете какво имам предвид: постоянно усещане за дискомфорт, мъчително търсене на помещение за пушене, редовната нужда от цигара. Дългите полети бях истински ад за мен, а често ми се налагаше да летя по работа. Опитах се да чета книги за отказването, пробвах с лепенки, хапчета и даже ходих на психолог ( ”ZeroSmoke”). Но нищо не помагаше. Седмица… Месец и после се връщаш отново на изходна позиция.

Преди година жена ми забременя. Очакването на бебето беше истинска радост за мен, но съзнавах, че е и голяма отговорност. За късмет жена ми, Биляна, никога не беше пушила, но уви аз бях. Тъй като ми е ясно колко е вреден димът от цигарите, когато пушех стоях колкото се може по-далеч от нея, а понякога даже се криех. Всичко това ме напрягаше допълнително! Продължи цели 9 месеца.

Роди ни се момиченце! За съжаление, аз все още гледам да съм надалеч от тях, за да мога да запаля, вместо да изкараме повече време заедно. Разбира се, жена ми никога не ме е обвинявала, защото винаги се стараех да я предпазя от пушека, но аз самият имах угризения. Разбрах, че не трябва да пропилявам ценно време, което имаме заедно, заради вредния си навик.

ABАз трябваше да съм с тях! Затова реших, че трябва да спра цигарите веднъж и завинаги! Изчетох сума ти онлайн форуми и НАМЕРИХ НАЧИН! Тази магия бяха магнитите ”ZeroSmoke”. Това са два позлатени биомагнита, които упражняват натиск върху специалната точка на ушната мида, която контролира желанието и нуждата за пушене. Всъщност е като акупунктура, само че без игли. Накратко, слагате двата магнита от двете страни на ухото, отпред и отзад, носите ги един ден и вредният навик ще е в миналото! Ще изчезне веднага!

Жалко, че не бях открил ”ZeroSmoke” по-рано! Щях да спестя толкова много време, а да не говорим за вредата за здравето! Приятели, животът ви ще е по-хубав като спрете цигарите! Можете да си купите ZeroSmoke от официалния магазин. Между другото, виждам, че имат промоция сега. Можете да купите магнитите на много добра цена. Помислете за себе си, за тези, които обичате и се сбогувайте с навика, който нищо добро не ви носи!

Информация за всички, които искат да откажат от пушенето с ”ZeroSmoke”. Искам да отбележа ефикасното въздействие, което често дори лекарите за големи пари няма да ти предложат! Второто, което е много важно, започва се отвръщаване от цигарения дим, главата престава да Ви боли (ушите не ги усещате подпухнали). Честно!!

Вече месец и половина след използването му и нито един път не съм запушвал отново. Наистина просто нямам желание. Дъхът ми е приятен. Много се радвам , че използвам биомагнитите на ”ZeroSmoke” и даже бях написал благодарствено писмо до e-mail адреса на компанията. Ето как!! Така че всичко е цестно и без измама. Невероятен резултат за такива пари! Така че даже не се замисляйте и поръчвайте! След това, ако обичате, кажете си мнението в коментаритe. Очаквам Вашите отзиви след исползването му.

P.S. Ето какво получих по пощата. Плащането се извършва след получаване на пощата. Така че всичко е много бързо и ефикасно, а НАЙ-ВАЖНОТО не е измама!

 

Acest articol a fost publicat în Health & Beauty - Bulgaria și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s