Как станах МУСКУЛЕСТ: Да кача 30 кг за половин година се оказа ЛЕСНО!

fotor01022192327sss (1)Тренирате в залата до загуба на съзнанието, ядете само извара, разорявате се за спортни храни, а мускулната маса не расте „MuscleG – BG” ? Мисля, че този проблем е познат на много хора. Аз, лично така изгубих година и половина от живота си. И щях да продължавам да тренирам дълго и без резултатно, ако не научих за един ЕФЕКТИВЕН НАЧИН ЗА КАЧВАНЕ, на който посветих целия блог Погледнете ме разликата е само 4 месеца, но какъв прогрес има! а поясня – иде реч не за допинг, или анаболи. Става въпрос за естествен бодибилдинг.

Дойдох във фитнеса, като обикновен пъпчив младеж. Никакъв авторитет сред момчетата, никакъв интерес сред момичетата – сами разбирате, мотивацията ми да стана голям и мускулест беше невероятна. Но даже, следвайки препоръките на треньора и занимавайки се в залата по 3-4 пъти в седмицата, аз не натрупах нищо. Присмиваха ми се всички – как така ходя в залата, а съм все още такъв. Сега мисля, какъв глупак съм бил тогава. Нямаше да изгубя напразно толкова пари и време, ако тогава знаех как съвсем спокойно да натрупвам.
Да променя себе си и да добия небивала мускулна маса, ми помогна съдбата. През цялото това време с мен, в залата тренираше едно момче. За някаква си половин година, пред очите ми той стана двоен. Натрупа около двадесет килограма! Всички във фитнеса му се възхищаваха. Даже треньорите говореха – с неговото телосложение така да качва – просто е нереално „MuscleG” . Аз не разбирах, как така той тренира по-малко от мен и не така интензивно, неговите силови упражнения са много по-малко от моите. И при това такъв прогрес!

1Аз рискувах и попитах момчето по каква схема се занимава и с какво се храни, та да трупа по 3-4 кг чиста маса ЕЖЕМЕСЕЧНО ! Реално мислех, че е на хормони.Момчето ми разказа, че нищо подобно не използва. И изобщо – анаболите са в миналия век. Днес има отлични биодобавки, които работят по-добре от всякакви стероиди, а и са в пъти по- евтини!

Той ми разказа за една такава добавка – казва се ” MuscleG” .

Това не е това, което ни пробутват в магазините за спортни храни. Обикновените протеини и гейнъри, уж създадени за увеличаване на мускулната маса – в края на краищата, това е прост рекламен трик. Всички те ни обещават отлични резултати в кратки срокове, а всъщност ние просто хвърляме пари на вятъра.

” MuscleG ” – това е 100% натурално средство.

Препаратът съдържа органичен прах от коноп, оптимално количество омега-3 и омега-6 масна киселина, минерали (желязо, калций, цинк) и витамини (A, D, B1, B2), които се явяват незаменимо средство за натрупване на мускулна маса. Много важно! ТОВА НЕ Е ХОРМОНАЛЕН ПРЕПАРАТ! ”MuscleG” се явява източник на енергия, спомагащ за натрупване на мускулна маса, увеличава производството на тестостерон в организма и ускорява увеличаването на мускулите, повишава издръжливостта на организма, а също така стимулира растежа на костна тъкан и задържа калция в организма. Какво да говорим за ефективността на тренировките – тя се повишава с 3-4 пъти, не по-малко.

От тук и резултата – ускореният ръст на мускулна маса, увеличаване на силата и издръжливостта, бързото възстановяване – на кратко, всичко, което е нужно на спортиста. ”MuscleG ” работи даже при разгряването! По време на занятията усещаш луда енергия и прилив на сили. А и след тренировката не се чувстваш изтощен. И главното, не изпитваш никакви странични ефекти. Ще кажа за себе си, ”MuscleG” работи страхотно! Започнах да го приемам преди половин година. Промените са видни, нали?

За това време натрупах 20 килограма чиста мускулна маса и продължавам да трупам. Вече, даже моето гадже започна да ми намеква, че съм твърде голям. Но аз знам, че съвършенството няма предел. Моите силови показатели нараснаха нереално. Сега, аз спокойно изтласквам от гърди 140 кг. Ще ви издам още една тайна на ”MuscleG”! MuscleG спомага за повишената изработка на тестостерон, което позволява да се достигнат не само успехи в залата, но и в леглото. Всеки, който е пробвал това средство забелязва усилване на потентността и повишаване на сексуалното влечение !!

Сега, в залата съм главния авторитет, възхищават ми се, съветват се с мен. А аз казвам на всички – за да трупате ефективно и прогресивно, а не да си губите времето напразно – нужен е грамотен подход не само в тренировките и храненето, но и в избора на специални биодобавки!Ако вие, както и аз решите да пробвате ”MuscleG” в действие, то ето ви сайта на единствения официален доставчик, на който може да се поръча. Тук, със сигурност няма да се натъкнете на фалшификат. На щандовете за спортни храни, или в аптеките, със сигурност няма да го намерите.

Acest articol a fost publicat în Health & Beauty - Bulgaria și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s