Как увеличих гърдите си с 2 размера за 1 месец!!!

img_1306351_thumbs_600x400_1240461Здравейте, с Вас е отново Ксюша!искам да споделя с Вас моята малка радост, При мен се получи да увелича гърдите си в домашни условия с 2 размера „Bust Cream Spa – BG” !!! Помните ли, че преди около година не обичах малките си гърди и питах за Вашите съвети, как да ги увелича ? Така че, аз опитах всичките Ви упражнения, хапчета, 25 кадъра, и така нататък. ВСИЧКО ТОВА СА ГЛУПОСТИ. Не помага. Гърдите ми не нараснаха и с милиметър. Безполезно е. Даже се примирих, защото всички в рода ни сме такива, никоя от нас не е с големи гърди. Всички, по дяволите , сме „дъски”. Така че, аз изоставих това начинание, „за неопределено време” и зарязах случая.

Спасението за малки гърди е намерено ?! Един ден, разглеждайки блогове в интернет, се натъкнах на един блог, където момиче, някак по чудо увеличила гърдите си направо у дома и то в продължение на един месец, с помощта на специален крем ”Bust Cream Spa” ! Аз, разбира се, веднага се поинтересувах от всичко разгледано по-подробно и всичко изучих.След това започнах да търся информация за този крем, и намерих научна статия, в която всички детайли подробно сеобясняват. Съмнения не остават. Така че аз поръчах този крем, той дойде след няколко дни, с наложен платеж по куриер. Разопаковах го, прочетох инструкциите, и започнах програмата за трансформация на плоските ми гърди.
Така, на първо място тествах крема на ръката, за да пробвам за алергии.
Какъв е резултатът? Дали пораснаха гърдите?

J1u1iq7VgtНанасях буквално колкото грах от крема върху гърдите всеки ден, сутрин и вечер след душа. И какво мислите? След 5 дни си измерих гърдите си и челюстта ми едва не падна на пода !!! Гърдите ми се бяха увеличили с 5 см за една седмица! Можете ли да повярвате ??? Не можех да повярвам на очите си, и повторно премерих – с 5 повече те се бяха напълнили и станали по-устойчиви! Така че, моят курс на трансформация отне 31 дни( месец), а сега имам идеални гърди, както и не се срамувам да ги покажа))

На работното място, разбира се, всички изведнъж забелязаха, че гърдите ми станаха по-големи и започват да изглеждат по-добре, и започнаха да разпитват – кое-как. Е, най-песимистичната, която заяви, че това е пластична хирургия – дадох й назаем моя крем. Две седмици по-късно тя дойде с полудели очи, като че е спечелила милион – оказа се, че гърдите й са се увеличили с 1 размер ”Bust Cream Spa” ! За някакви си две седмици !! Сега, както се и очакваше, крема тръгна „от ръка на ръка” из офиса.

Дори самият ми живот се промени след това. Мъжете вече не дават да мина покрай тях, комплименти се сипят от всички страни. И да се къпеш в тях, в действителност е много хубаво. Шефът реши да ми повиши заплатата, не знам дали това се дължи на размера на гърдите ми или не. Много се радвам, че всичко така се получи. Заедно с увеличаването на бюста, разбрах, че проблемите на много от нас са, че най-простите неща ни се струват неефективни ”Bust Cream Spa” . По-сложното примерно, операцията – ефективно. Но това не е така. Гърдите може да се увеличат по естествени, бързи и безопасни начини.

Проверени лично мен !! На кой му е интересно – поръчах си на този сайт. Това е единствената сертифицирана фирма в България, която продава „Bust Cream Spa”. По отношение на доставката, пакетът идва с наложен платеж по куриер. Така че всичко е безопасно. Цената на Bust Cream Spa е равна на 2 билета за кино, или 1 отиване до магазина за хранителни стоки. Решете го сами – много ли е или не. Моето мнение е, че този крем трябва да е два пъти по-скъп! Е, какво – надявам се тази информация да Ви е била полезна и Вие най-накрая ще постигнете желания размер на гърдите възможно най-скоро! Късмет!

 

Acest articol a fost publicat în Health & Beauty - Bulgaria și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s