Научно-изследователски институт проучи свойствата на активните компоненти, съдържащи се в капсулите FuegoFit най-мощен изгорител на мазнини към днешна дата.

t19Много момичета продължават да отслабват до неузнаваемост, преследвайки вида на фотомодел. Днес това е по-просто от всякога – на пазара има нов по-мощен от всякога изгорител на мазнини. Това са капсулите за отслабване ”FuegoFit”. Скоро обаче лекарите алармираха.

Всеки подложил се на курса за отслабване отслабва с до 10 кг за седмица. Някои са свалят 30-35 кг на месец. Отначало всички се радват, но скоро след това се плашат. Те отслабват толкова бързо и губят контрол над хранителните си навици – дори ядат високо калорични продукти нарочно, но въпреки това не успяват да качат и грам. Когато жените се връщат към обичайната си диета, продължават да отслабват вместо да качват килограми.
Хиляди хора, които са загубили много килограми прекалено бързо приемайки капсулите  ”FuegoFit”, бяха разпитани. Не са забелязани странични ефекти като гадене, повръщане или слабост.Независима лаборатория провежда изследвания и стигна до заключението:

tiser1„Капсулите ”FuegoFit” не съдържат никакви токсини не могат да увредят здравето на хората по никакъв начин. 2 капсули ”FuegoFit” съдържат на дневната доза липоева киселина, която е отговорна за баланса на мазнините в човешкото тяло. Ако сте приели препоръчителната дневна доза, ще отслабнете с 3-5 кг на седмица без да навредите на здравето си. Но предозирането може да има тежки последици за здравето Ви.”

Тези, които са са отслабнали с помощта на този продукт, са разпитани и скоро се потвърждава, че всички момичета не са следвали инструкциите и са вземали 3 – 5 пъти повече от препоръчаната доза ”FuegoFit” .

По този начин, те теглото им намалява значително по-бързо – с до 7-12 кг на седмица. Когато виждат резултата, вече е трудно да спрат. Следователно отслабват за рекордно кратко време.

Министерството на здравеопазването предупреждава: твърде бързото отслабване води до сериозни здравословни проблеми! Това е линк към сертифицирания производител: ”FuegoFit” !!!

Бъдете внимателни – лесно е да се отслабва с този изгорител на мазнини, но не забравяйте за максималната дневна доза! Много важно е да следвате инструкциите, и да не приемате повече от 2-3 капсули на ден (1 капсула преди или по време на хранене, максимум 3 – 4 пъти на ден)

Погрижете се за здравето си!

 

Acest articol a fost publicat în Health & Beauty - Bulgaria și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s