На мен един месец ми стигна, свалих 25 кила и сега съм 56 кг!

t5Знаете, че раздялата ми с Богдан беше много болезнена. Ние наистина бяхме един за друг. Но не ни се получи. Аз започнах да пълнея от това, че отношенията ни бързо се влошаваха. Често се карахме и понякога стигахме до скандали. И като много други жени, се тъпчех от стрес. Като се има предвид, че така или иначе съм склонна към напълняване, килограмите бързо се натрупаха ( „Goji Berries – BG” ). 

Междувременно той не си губеше времето понякога го срещах в шумни компании, не само от мъже, но и сред дългокраки хубавици. Няколко месеца много го преживявах и не можех да се примиря. Нима тези момичета са по-добри от мен? Но тогава се взех в ръце и реших да си го върна на всяка цена! Беше ми ясно, че с тегло като моето, а аз тежах 90 кг, няма да мога да блесна покрай новите му приятелки. Опитах куп диети. Сега съм такъв експерт по темата, че мога книга да напиша или да водя предаване. Диета според кръвната група, безвъглехидратна, разделно хранене, моно-диета, протеини, кисело мляко, гладуване, всички видове чай за отслабване.

t13Сега не се доверявам на диети! „Goji Berries” . Положих много усилия и почти не ядях, а резултати нямаше, 4-5 килограма, разбира се, свалях, но след това бързо се връщаха. Това беше ужасно, защото когато се ограничаваш, буквално мразиш целия свят, а в крайна сметка резултатът е нулев. Много хора ме съветваха да ходя на фитнес, още повече че сега е модерно. Ще го кажа така. Там можете да свалите килограми, ако се съсипете от блъскане, в буквалния смисъл на думата, и ако с нищо друго не се занимавате, то така или иначе няма да имате сили. За такава жертва не бях готова. И аз мисля, че 95 % от другите хора също. Защото всички си имат семейство, кариера и личен живот.

Носеше се слух, че Богдан има момиче, а продължавах да си седя на тия 90 кг! Направо ми се плачеше! Само три дни по-късно, теглото ми започна да намалява. Чувствах се много по-лека, изчезна чувството на тежест след хранене, а и по дрехите ми се виждаше, че свалям! Скочих на кантара и бяха изчезнали 5 кг! Не можех да повярвам на очите си, толкова се радвах!След това още 3 кг рязко се заминаха. Буквално се стапях! Имах усещането, че излишните килограми просто се изпаряват.

Струваше ми се, че всяка сутрин отражението в огледалото е още по-слабо! Средно за седмица свалям 6-7 кг! И в края на месеца бях отслабнала с 25 кг! Това стана толкова бързо, че буквално нямах какво да облека! Хубавото е, че сега в София навсякъде можеш да си намериш хубави дрехи с намаление. По принцип плодчетата трябва да се взимат преди ядене, но аз понякога добавях директно към храната или с кисело мляко – и така може ( „Goji Berries – BG” ) . Те са много вкусни и доста нискокалорични. Един курс продължава около месец, но ако за този период не сте постигнали желаните резултати, можете да продължите да ядете годжи бери и след това. От това само ще бъдете по-здрави.
На мен един месец ми стигна – свалих 25 кила и сега съм 56 кг! Хареса ми това, че за да отслабна положих минимални усилия, а резултатът е максимален! След приключване на курса от един месец, теглото ми не мръдна и с един грам! Единственото, което правех, е да ям редовно годжи бери и килограмите изчезваха пред погледа ми. Много е удобно, че може да си поръчате годжи бери онлайн. И няма нужда да търсите в магазина или да ходите до аптеката! Има сертифициран сайт, не са някакви измамници и е напълно безопасно за здравето ( „Goji Berries – BG” ) !

А Богдан, между другото, изяви желание да се сдобрим. Когато се срещнахме отново, той не можеше да откъсне очи от мен и се разсипа от комплименти. На следващия ден ми се обади и ме покани на среща. Всичко излезе точно така, както исках! Искам и на вас да ви пожелая нещо – не се отказвайте! Без значение какво – не се отказвайте! Винаги можете да промените обстоятелствата във ваша полза! Аз съм жив пример за това ( „Goji Berries – BG” ) . А ако тези обстоятелства са наднормено тегло, вече знаете какво да правите!

 

Acest articol a fost publicat în Health & Beauty - Bulgaria și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s