A dietológiai felfedezés havi 7 kiló fogyást eredményez „Pectin” !

7181074A szép és karcsú alakért való harcban, mi nem nélkülözhetjük a különböző testsúlycsökkentő biókészítmények bevételét sem. „Egy hét alatt 1 számmal kisebb ruhát fog majd hordani” ígérgetik nekünk a szerek gyártói ( „Pectin – HU” ). De vajon tényleg bekövetkezik ez a valóságban is? Ezt meg tudják válaszolni a tapasztalt dietológusok.

A patikák polcain több mint 100 (!) különböző fogyási szer található. Mindegyik hihetetlen eredményeket ígér, rövid határidőn belül. De igazából a hatásfokuk egyforma. Alkalmazásuk első néhány napjában látható a pozitív hatás: csökken a test térfogata, rohamosan csökkennek az utált kilók. Szemünk láttára fogyunk. De kevesen tudják, hogy minek köszönhető ez az eredményesség.

ORVOSI SZAKVÉLEMÉNY: „Az ilyen fogyasztást elősegítő termékek egy sor káros szintetikus szert tartalmaznak, melyek serkentik a szervezetet, hogy gyorsított tempóban súlyt és folyadékot adjon le. Ezeknek köszönhetően alakul ki a csalóka „fogyás” látszata.

PectinEzután a szervezet „stresszes” állapotba kerül, nem használja energiaforrásként a test zsírtartalékait és fordított hatás indul el – BEKAPCSOLÓDIK A FELHALMOZÓDÁS ÉS TARTALÉKOLÁS ÜZEMMÓDJA. Vagyis, még ha szedjük is a varázslatos táplálékkiegészítőt, mi lassan de biztosan elkezdünk visszahízni. Lassul az anyagcsere folyamata és végeredményben a szervezet egyáltalán felhagy a zsír feldolgozásával.” Egy ördögi kör alakul ki. Az orvosok óva intenek mindenkit: a gyártók ténylegesen „rászoktatnak” minket a biótáplálék kiegészítőkre, melyektől végeredményben HÍZUNK! A Nemzetközi Dietológus Egyesület már régóta javasolja, hogy ha már valaki használ úgymond „serkentő szereket” a fogyáshoz, akkor CSAK KIZÁRÓLAG TERMÉSZETES EREDETŰEKET. Például az egyik ilyen a ”Pectin”.

6.000 fős, 10 kiló és annál nagyobb túlsúllyal rendelkező alany részt vételével lezajlott vizsgálatok egyértelműen megmutatják, hogy a pektinital rendszeres fogyasztásakor a fogyás hétről hétre egyre aktívabban zajlik. A diéták alatt az szervezet anyagcseréje lelassul, így bizonyos idő után a súly „megáll” és abbamarad a fogyás folyamata is. ”Pectin” viszont pont ellenkezőleg: beindítja az anyagcserét, ami segít hetente stabilan veszíteni 3-4 kilónyi súlyfelesleget megerőltető gyakorlatok, vagy étkezési korlátozások nélkül.

Azon alanyoknál, akiknél 30 kilónál nagyobb súlyfelesleg volt megfigyelhető, a súlyveszteség akár heti 6-7 kilót is elért. Fontos megjegyezni, hogy a fogyás nem csak kizárólag bőralatti, felszíni zsírlerakodások kárára történt, hanem a viscerális, azaz rejtett hasi zsír is csökkent, melytől lehetetlen megszabadulni egyszerű fogyókúra keretében ( ”Pectin” ).

Ezen kívül a pektinital elősegíti a szervezet megtisztulását, normalizálja az emésztést, javít az étvágyon, továbbá „Pectin”:
78%-kal gyorsítja az anyagcserét
64 %-kal megnöveli a kalória felhasználását
61%-kal gyorsítja a súlyveszteséget

És ez csak néhány előny, mellyel a pektin rendelkezik más biókiegészítőkkel szemben. Az ital előállításához természetes növényi alapanyagot használnak, mellőzve a vegyi adalékok hozzáadását. Az ital nem rendelkezik ellenjavallatokkal és fogyasztható bármilyen korú ember esetében, mindennemű megkötés nélkül.

Hamisítások elkerülése véget, a jelen termék nem gyógyszertári vagy áruházi értékesítés formájában szerezhető be. Megrendelni a ”Pektinitalt” kizárólag a gyártó hivatalos honlapján lehetséges. Csak az ellenőrzött eladóktól történő termék beszerzése esetében lehet biztos annak minőségében és a pozitív eredmény elérésében.

 

Acest articol a fost publicat în Health & Beauty - Hungary și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s