Expressz fiatalság egy hét alatt „Anti Age Cream”

A Japán kozmetika nem csak a BB-krémjeiről, hanem az arcfiatalító krémjeiről is híres. A MADE IN JAPAN felirattal ellátott test-, arc- és hajápoló szerek népszerűsége egyre nő. A japán kozmetikumok sikerének a titka a tudósaik által kidolgozott legújabb technológiákban, a hagyományokban, a természetes összetevőkben, és a mi a legfontosabb: a hatékonyságukban rejlik! A japánok a legkevésbé öregedő nemzet. Itt a nők átlagéletkora 85 év. Emellett, külső alapján eléggé nehéz megállapítani a japán nők életkorát. A titok pedig csak a kozmetikumokban rejlik „Anti Aging Cream – HU” .

Az egyik japán talk show-ban Masako „Anti Age Cream” beismerte, hogy már 10 éve hetente egyszer egy különleges Anti aging cream-et, használ, ami mindenféle lifting-et és műtétet helyettesít. Masako szavai szerint, ez a krém sokáig elérhetetlen volt, azaz lehetetlen volt megvásárolni a gyógyszertár-akban vagy bárhol máshol. De mivel Masako férje kutatóként dolgozik a gyógyszer- és szépségápolási iparban, pont ő volt az, aki néhány mintát adott neki ebből a csodaszerből. A krém első alkalmazása után, a fiatalító krém annyira megtetszett Masakonak, hogy napi gyakorisággal kezdte el használni és szó szerint napról napra fiatalodott! Meghökkentő volt a hatás!

Maguk a tudósok szerint, ez a krém nem tömegfogyasztásra készült, de pont Masako tapasztalata mutatta meg, hogy érdemes kidolgozni és piacra dobni ezt a terméket. Mostantól pedig ez az Antiaging cream Magyarországon is elérhetővé vált! Ez a krém átment minden szükséges teszten, melyek 100%-os pozitív eredményt adtak a krém használatát illetően.

Dr. Szűcs Edina, vezető orvos-kozmetológus : „Anti Aging Cream”

„Az, hogy a krém pozitív eredményeket ad a nyak- és arcbőr terén – tudományosan bizonyított tény. Leggyakrabban, 25 év felett kezdenek el megjelenni a szem- és szájkörnyéki ráncok, emellett a kellemetlen orr és száj körüli redők. Injekciót csinálni ebben a korban ésszerűtlen és káros az egészségre, ezzel szemben a krém elősegíti az esztétikai hibák eltűnését. Egyszeri használata is elég és az Ön bőre megint fiatal és ráncmentes lesz! Csak ajánlani tudom.”

Dr.Bedő Júlia, orvos-kozmetológus (több mint 25 év szakmai tapasztalat) „Anti Aging Cream”

„Hosszú időn keresztül a japán kozmetikumok elérhetetlenek voltak a fél világ számára, de most minden változóban van, új távlatok nyílnak meg, különösen a szépségápolásban. Az egyik ilyen innovációs termék – az ”Anti aging cream”, mely a dekoltázs, a nyak- és arcbőr számára lett kifejlesztve.

Azok, amik ennek a terméknek az összetevői közé tartozik, valóban ritka – igazából azt mondanám, egyedülálló komponensek. Döntsék el Önök: csak természetes összetevők, melyek között megtalálható a hidrolizált kollagén, ami helyreállítja a bőr rugalmasságát és vízegyensúlyát, emellett erőteljes lifting és fiatalító hatással rendelkezik. Ez a fiatalító krém „Anti Age Cream” természetes eukaliptusz rostokból (tencel) készül, mely a legérzékenyebb bőrből sem vált ki allergiás reakciót! Ezen felül, a krém mindenkinek megfelel, ugyanis teljesen bio és nem tartalmaz allergén összetevőt.

El vagyok képedve ettől az egyedülálló technológiától a bőrápolási kozmetikában. Magamtól annyit tennék hozzá, hogy a krémnek csodálatos illata van, mely bármely nőnek azonnal megtetszik! Határozottan ajánlom fő bőrápolási szernek az Anti aging cream-et minden korosztályú nőnek.”

 

Acest articol a fost publicat în Health & Beauty - Hungary și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s