Ministarstvo zdravlja upozorava na opasnost, koja topi masne naslage pod imenom „Amazonsko oko”

grainne-anorexieDa li zloupotreba novog preparata za topljenje masnih naslaga izaziva distrofiju. Mnoge devojke u želji da izgledaju kao manekenke nastavljaju sa mršavljenjem do stepena kada više ne mogu da ih prepoznaju. Sada je to postalo jednostavnije nego ikad – na tržištu se pojavila moćna stvar koja topi masne naslage pod imenom „Amazonsko oko”. Lekari su počeli da paniče.

Kod svih koji su smršali se primećivalo naglo smanjenje telesne težine do 10 kilograma za nedelju dana. Neki od njih su gubili i po 30-35 kilograma za mesec dana „Amazonsko oko”. Ali iako su u početku bili radosni, uskoro je to počelo da ih plaši.

Oni koji su smršali su izgubili su kontrolu nad svojim ponašanjem prema hrani, namerno su konzumirali proizvode visoke kalorijske vrednosti, ali nisu uspevali da dobiju ni grama. Čak i kad su se vraćale običnoj ishrani, žene su nastavljale da gube težinu umesto da je dobijaju.

Ispitano je hiljadu ljudi koji su preterano brzo smršali uz pomoć „Amazonsko oko”. Nije bilo nikakvih simptoma poput muke i povraćanja ili poput slabosti posle uzimanja.
foto_700Nezavisna laboratorija je sprovela istraživanje i dala svoj zaključak: „Amazonsko oko” po svom sastavu, nije toksičan i ne predstavlja opasnost za zdravlje čoveka. U 30 grama napitka se nalazi određena doza kiseline za ceo dan koja je odgovorna za balans masti u organizmu. Konzumirajući takvu količinu vi ćete da mršavite po 3-5 kilograma bez štete po vaše zdravlje. Ali, prekoračenje preporučene doze može ozbiljno uticati na vaše zdravlje”.

Ispitivanje osoba koje su skinule mnogo kilograma za kratak period potvrdilo je da nisu unosile preporučene doze, već da su unosile od 3-5 puta više nego što je norma! Tako se težina smanjivala mnogo brže – do 7-12 kilograma za nedelju dana „Amazonsko oko”. Videvši rezultat mnogima je bilo teško da stanu i kao rezultat su dobili naglo smanjenje telesne težine.

Institut za ishranu Ruske akademije nauka upozorava: previše brzo mršavljenje vodi ka ozbiljnim problemima sa zdravljem!

Link na sertifikovanog nabavljača: „Amazoko – BA” .

Budite oprezni – lako je smršati sa sredstvom koje topi masti ali nemojte da zaboravite na maksimalnu dnevnu dozu koju ne treba da prekoračite –do 5 grama dnevno!

Pazite na svoje zdravlje!

 

Acest articol a fost publicat în Health & Beauty - BosniaHerz și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s