Ovo je čudo „Sosu”, najnježnija koža bez mnogo muke!

sosuOd kad mi se rodio sinčić definitivno više nisam imala vremena da posjećujem salone a trebao mi je pedikir ( „Sosu – BA”)!

A noge su mi i dalje htjele najbolje. Ranije sam koristila kamen za pete, i razne ,, turpije” za noge. Ali rezultata je bilo vrlo malo.I osjećaj je bio neprijatan. Koža mi je izgledala neuredno. Na nogama sam imala pukotine, velike žuljeve, nabijenu kožu.

I tako sam ja kupila „Sosu – BA” !
Kupila sam jedan par čarapa za pedikir SOSU na probu. Drže se dobro na nogama a ja sam još od gore obula obične čarape da se ne bi polomila na pločicama u kući. Bez problema sam u njima ostala dva sata.

 
sosu4Od 1. do 4 .dana ništa se nije desilo, osim toga što se koža zategla do granice nemogućeg, postala je suva i po izgledu je ličila na suvu zemlju u pustinji.

 
Zatim sam svako veče počela da parim noge i koža se bukvalno ljuštila jos jedno 5 dana. Prije svega su se oljuštile pete, a najduže su se ljuštili prsti.

 
Ni jedan pedikir ne može da se sa ovim poredi „Sosu – BA”. Vidljiva je bila promjena tamo gdje je bila nabijena koža. Koža je postala idealna! Ona je još uvek nježna i glatka.

 

Nevjerovatno sam srećna,„Sosu – BA” !
Poslije tretmana ja sam vrlo zadovoljna osjećajem nježnih peta i cjelokupnim osjećajem nježnih stopala. Prije toga sam imala ozbiljne probleme sa nogama. Čak i nabijenost kože se skinula poslije tretmana. Svakako da bih ja svima preporučila ovaj pedikir i SOSU svima!

Evo kako su se promijenila moja stopala „Sosu – BA” !

Ne razumijem ljude koji pišu negativne komentare. Možda vi nešto ne radite dobro. Ili ste kupili neoriginalno pakovanje. Lično ja kupujem na ovom sajtu. Još ću sad da naručim drugarici na poklon. Djevojke pazite se neoriginalnih !

Milena Mitrović :
Hvala ti puno Jasmina, moja babinska stopala sada su prošlost. Konačno. A već sam bila izgubila nadu da će mi stope biti kao ranije.

Katarina Andrić :
Jel neko tamo o rekordu govorio? Ja sam se za 5 dana riješila ispucalih stopa i žuljeva. Za sad sam vodeća.

Jovana Petrović :
Ako mi pomogne da se rešim ispucalih stopala i kurijih očiju ima da gola prošetam po Baščaršiji – NARUČITE – „Sosu – BA” !

 

Acest articol a fost publicat în Health & Beauty - BosniaHerz și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s