A férjem hímvesszöje most vaskemény, és bámulatának nem tudok ellenállni, fantasztikus a szex, majd 2 órán át tart !

2016 - 1Hello mindenkinek ! Emlekszetek hogy fél évvel ezelőtt azt kifogásoltam hogy a férjem szexuális hajtása gyakorian kudarcot vall? Még akkor is amikor leszoptam és maszturbáltam , a „barátja” , vagy nem mutatott semmi életjelt , vagy nagyon gyorsan végezett ,szó szerint 1-3 perc alatt. De a pornófilmekben a férfiaknak kemény és hegyes „lándzsái” vannak. ( „Tonus Fortis” ). Követtem a tanácsotokat, a férjem mindent megpróbált: a Viagratol és más tablettáktol , a jóga és a tantrikus szertartásokig . Hiába ! A vesszö tétlenul maradt amint volt . Ahogy szexeltem 1-3 percig , ugy maradt!

Végül elfogadtam a sorsomat , gondolva hogy a probléma férjem genetikájában rejlik. Talán ez is a genetikai szinten van . Észrevettem , hogy a férjemnek egy pszichológiai komplexuma van … Végülis, mindentt össztéve, elmult a vágyam hogy aludjak vele , tudva hogy újbol nem fog sikerülni, én megint kielégítetlen maradok, ö meg továbbá idegesen.

A megváltás váratlanul jött… „Tonus Fortis” !!!

Kb. Hat honapra rá, egy hires pornóészinész a “Brazzers” stúdió kozremüködöje, Johnny Sins (biztos ismerös)interjujára bukkantam egy hires magazinban „Tonus Fortis”. Olyasmit mondott hogy egy férfi majd 2 orán keresztül szexelhet és a himvesszöje mindaddig kemény. Potrivit lui – pentru un sex atât de lung el folosește un complex de extracte naturale specifice, precum și extracţie de plante și animale. Ez lenne nekem is szükséges- gondoltam. Elmondása szerint a hosszú szex titka egy valóban komplex természetes növényi és állati kivonat. Van egy speciális folyadékot tartalmazó termék – ritka összetevőket tartalmaz! E folyadék révén nemi hormonok szintje több százszor növelkedik, a vesszö vaskemeny lessz és a a szex közben olyan lesz, mint a pornófilmekben.

45Johnny ajánlotta a „Tonus Fortis” folyékony kiegészítőt a piacunkon a neve – „Tonus Fortis”. Elmondása szerint ő maga használja e cég különleges folyadékát és valóban hatással van. Más termék hamisítvány és nem eredményes. A cikket elolvasva azonnal rendeltem. Magyarországon csak egy tanúsított cég, árusitja e kiegészítő folyadékt – ez a link vezet a honlapjukra. Tehát megrendeltem, a csomag pár nap alatt futárral és utanvéttel megérkezett. Minden a legbiztosabban.

Az eredmény „Tonus Fortis” ?

Kinyitottam a csomagot, elolvastam azajánlatokat és este egy teáskanálnyit loptam a férjem tányerjába, majd levetkőztem … Férjem megvacsorzott, és a szó szoros értelmében öt perc mulva egy buja pillantást vetett rám, és láttam mint valami a nadrágjában hatalmasra nö.

66Aztán lecsapott rám: Lefeküdtem egy órát, és 47 perc alatt, és a péniszét volt, mint egy szikla az idő! Amikor az orgazmus pillanatában „Tonus Fortis” oh kedves …. ordítottam EGYÜTT hallott az egész blokk. Öröm volt hihetetlen! Még soha nem tapasztalt ilyet az életemben! Reméltem azt látjuk az eredményt, de nem tudtam feltételezni, hogy erős lesz! Aztán lecsapott RAM: Szexeltünk és Egy óra 47 percig ezalatt a hímvesszöje kökemény maradt! Amikor AZ orgazmus elérkezett … jaj …. Együtt ordítottunk valószínűleg AZ éj egész hazhallatára. Oromia Kulon volt hihetetlen! Egész életemben Még soha Nem ilyet tapasztaltam! Reméltem, Hogy AZ látható eredményei, a Hogy Nem is gondoltam such erőteljes lesz!

Így van ez. Sosem gondoltam, hogy néhány növényi kivonat hasonló hatással lehet a szervezetre . By the way, azt mondják, hogy segíthet növelni a hosszát – úgyhogy néhány hét mulva ellenörzöm a férjemet „Tonus Fortis”. A kiegészítő folyadék ára majd 2 mozijegy . Döntsetek el, hogy sokba kerül vagy sem , mivel a film abszolút felesleges. Ne takarekoskodjon az örömein!

Azt tanácsolom mindenkinek , hogy próbálja ki ezt a folyadékot! Illeszkedik ugy a fiúknak mint a lányoknak ! Jó szerencsét ! Ha valaki már használta – Ide íja a véleményét .
                                      Rendeljék a „Tonus Fortis”!

 

Acest articol a fost publicat în Health & Beauty - Hungary și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s