Akkor pedig mit csináljunk, Hogyan fehérítettem ki a fogaimat 2 hét alatt

info-pic1Ma el szeretném mesélni nektek, a házi körülmények közötti fogfehérítésemet. Nagyon remélem, hogy számotokra is hasznos lesz ez az információ és ti is követni fogjátok a példámat („Teeth White – HU”). A mindennapi tea, kávé, csoki, szénsavas üdítők, fűszerek, szószok és dohányzás hatására a fogzománc mikropórusaiban pigmentek rakódnak le, amik sárgás színárnyalatot kölcsönöznek a fogaknak…

És akkor is ha abbahagyjuk ezek fogyasztását, és leszokunk a dohányzásról, a sárgás árnyalat meg fog maradni. Mit is tehetnénk? Csak van más megoldás, minthogy elmenjünk a fogorvoshoz, aki nagy pénzekért káros és nem biztonságos eljárás során segít rajunk? Ne merjétek! Esélyes, hogy felsérti a fog zománcrétegét, vagy pedig tovább ront a helyzeten..

Akkor pedig mit csináljunk ”BRIGHT White” ???
effect-picÉn is feltettem magamnak ezt a kérdést, nagy nyomozásba kezdtem az interneten, hátha találok valami jót. Különféle dolgokat ajánlanak: moss fogat szódával, használj fogfehérítő krémet, öblíts szájat teagombával, stb. Természetesen, ezt az összes módszert én is kipróbáltam, de semmilyen hatást sem sikerült elérnem, szóval hagytam a fenébe az egészet, és be akartam iratkozni a fogorvoshoz.

És konkrétan a fogorvos-vizit előtti este, a kolléganőim el kezdtek lebeszélni, mondván elrontom a fogzománcom, nagyon hamar fogatlan leszek..és a fogorvos helyett egy speciális fogfehérítő ceruzát ajánlottak, a ”BRIGHT White-ot”, ami sokkal hatékonyabb és teljes mértékben biztonságos a fogzománc szempontjából. Természetesen mindent a legapróbb részletekig azonnal megtudakoltam, hol lehet megrendelni, milyen árban van. Megrendeltem, átvettem a csomagocskát a postán és elkezdtem alkalmazni.

És mit gondoltok? 1 hét múlva hófehérek lettek a fogaim! Ezt nehéz elhinni, de tényleg így van ”BRIGHT White”Hogyan kell alkalmazni a ”BRIGHT White-ot” :

img13Nem kötelező fogat mosni a ”BRIGHT White” alkalmazása előtt, elég áttörölni a fogakat egy tiszta szalvétával, és 1 percet rászánni a procedúrára. Európában és az USA-ban már régóta használják ezt a szert. Ugyanilyen könnyen tudjátok fehéríteni a fogatokat egy randi vagy egy üzleti találkozó előtt is.

A fogfehérítő ceruzát különleges alkalmanként is lehet használni, de napi használat mellett sokkal hatékonyabb. A fogak nem szenvednek kárt, viszont a zománc folyamatos csillogása és a frissebb lehelet biztosítva lesz. És még valami – minél jobban ápolja szájüregét, annál ritkábban kell majd használni a fogfehérítő ceruzát.

Ezen az oldalon rendeltem meg. Ez az egyetlen hitelesített cég Magyarországon, mely VALÓDI ”BRIGHT White-ot” értékesít. Ami a szállítást illeti, a csomagot a GLS csomagküldő szolgálat továbbítja, szóval minden teljesen biztonságos.

1 ”BRIGHT White” ára megfelel 3 tubus fehérítő fogkrém vagy 2 mozijegy árának felel meg. Döntsétek el magatok – sok-e ez vagy kevés, ha hozzávesszük a fehérítő fogkrém teljes hatástalanságát.

Nos, remélem ez az infó hasznotokra lesz és végre ti is eléritek az óhajtott fehér fogakat! Sok sikert! 🙂 ”BRIGHT White”.

 

                 MEGRENDELEM A ”BRIGHT WHITE-OT” !!!

 

 

Acest articol a fost publicat în Health & Beauty - Hungary și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s