EGY PÁR CSEPP SZEX: AZ ÁGYBAN A LÚZERTŐL A SZUPERHŐSIG

PierreMindenkinek helló, Pali vagyok, 29 éves. Jelenleg jobbnál jobb csajok legyeskednek körülöttem, mindannyian le akarnak feküdni velem. Néhány hónappal ezelőtt még minden teljesen más volt. A női nemmel egész egyszerűen nem volt szerencsém. Kapcsolat született, éttermek, ajándékok, minden rendben ment az első szexig. Az első éjszaka után, valahogyan mindig eltűntek. Maguk a csajok nem voltak prémiumkategóriájúak – az önbecsülésem darabokra szakadt („Max Potent – HU”) .

 
A soron következő hasonló kudarcnál megkérdeztem a barátnőmet mi hiányzik neki? Pénzem van, lakás az enyém, autó is van, eléggé jóképű vagyok – mi kell még? Amire azt mondta: „Mindez rendben is van, de az ágyban egy nulla vagy. Nem vagyok hajlandó komoly kapcsolatot építeni egy impotenssel. Bocs” Minden nőt megutáltam egyszerre. Egy barátom utazott hozzám tartani bennem a lelket és iszogatni – egy öreg Kazzanova Európából. 8 (!!!) felesége volt, melyek közül 3 hivatalosan, és számtalan szeretője. Egész életében enyhén szólva sem nézett ki jól az illető. Pénze sem nagyon volt. Ezért sosem értettem miért bomlanak utána a nők. Egy üveg whisky után megnyílt előttem.

Európába költözését követően elkezdett használni egy, náluk a patikában beszerezhető szert – a „Max Potent” – férficseppeket. Szavai szerint egyedülálló hatása van! De miről beszéljünk, akkor értettem meg, hogy ennek a kövér hapsinak hogyan lehet annyi nője egyszerre! Elmondta, hogy már rég használja ezeket a cseppeket, és emiatt van akkora sikere a fiatal nőknél még 56 évesen is. Mára nem sok 30-as büszkélkedhet merev farokkal. Teljesen hatalmukba kerítettek ezek a cseppek és a következőket tudtam meg róluk. Összetétele kivonatokból és növényi zsírokból áll, amelyek érintkezésbe lépve a férfi testtel, pozitívan hatnak a nemi szervekre – fokozzák a vérkeringést, így a pénisz úgy fog állni, mint a cövek.

Max Potent HUA «MAX POTENT» különös módon szabályozza az anyagcserét, mely elősegíti az emberi szervezet tesztoszteron hormonjainak növelését, annak vérben való optimális mennyiségéig. A készítmény használata fokozhatja a szexuális vágyat, javítja a merevedést, meghosszabbítja a szexuális aktus idejét, fokozza az orgazmust. Ezen felül a «MAX POTENT» egyedi képlete stimulálja za immunrendszert, javítja az általános közérzetet, enyhíti a mentális és fizikai fáradtságot, növeli a munkaképességet. Rábírtam külföldi barátomat arra, adjon egy flakont próbaként, hogy ne kételkedjek őszinteségében. Gondolkozás nélkül beleegyezett.

 
Elindultuk egy bárba, ahol megismerkedtünk néhány lánnyal, aztán átmentünk velük a vip-terembe. Jót ittunk, és én kicsit ideges voltam – a péniszem bemondhatja az unalmast, ami nem egyszer előfordult már. Partnerem szó szerint saját kézbe vette az irányítást „Max Potent”. Megértettem, hogy farkam cövekként áll és kicsit bátorságot is merítettem. Csak az volt a dolgom, hogy türtőztessem magam és ne élvezzek el az első két percben. Vad orgiába kezdtünk – a kis szukám folyt, és teljes erejéből sikítozott. Meg kell, mondjam, saját magamtól is elámultam. Varázslatos orgazmusunk volt – míre én elélveztem, addigra ő legalább tízszer „Max Potent”.

 

cdnA csaj olyan volt amilyennek lennie kellett – egy pillantásától is el lehetett élvezni. Addig soha nem találkoztam ilyen szenvedélyes lányokkal. Reggel az elsőosztályú szex után, azt mondta, hogy velem volt eddigi életének legjobb kefélése „Max Potent”. Aztán még jobb volt. Az önbecsülésem nőtt, kaptam egy kis ízelítőt, és elkezdtem kísérletezni a lányokkal. Még a legnagyobb piálásokat követően is, ha járni sem bírtam, a péniszem olyan volt, mint a cövek, az orgazmus pedig – egyszerűen fantasztikus. Minden barátnőm legvadabb örömére!

Szóval, az hogy a „Max Potent” életszerűen velem kell, hogy legyen, magától értedődött. Csak azt nem tudtam, hogy hol lehet Magyarországon beszerezni? Külföldről patikáinkba nem kerül, mivel mi mindent hamisítunk.

A gyártó tarja magát az eredetiséghez. De itt ismét segítségemre sietett Kazzanova-barátom és megadta a magyarországi hivatalos beszállító linkjét. Ehhez a társasághoz kerülnek a cseppek mindenféle gond és túlfizetés nélkül. Hat flakonnal rendeltem magamnak és egy pillanatra sem bántam meg)))

Srácok, megosztom veletek titkomat „Max Potent”. Ahhoz, hogy ne hamisítványhoz jussatok, csak itt rendeljetek. Mindenkinek szenvedélyes csajokat!

 

Acest articol a fost publicat în Health & Beauty - Hungary și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s