Élet „dudorok” nélkül: rendkívüli módszer, mely megszabadít a lábakon lévő bütyköktől 2 hónap alatt!

art_pA nagylábujjon kitüremkedő csontocska – sokak által ismert jelenség. A problémának nem csak esztétikai jellege van. A lábfej deformációja nem egyszerűen elrondítja a lábat, kellemetlen érzést is okoz, fájdalmat okoz járás közben és a lábbeliválasztást valóságos próbatétté változtatja („Valgus Pro”). A modern gyógyászatban sokáig felmerült a kérdés: hogyan lehet a műtétet elkerülve MEGSZABADULNI A HIBÁTÓL MINDÖSSZE PÁR HÓNAP ALATT? Végre megvan a válasz!

.
Mind a mai napig a lábon levő „dudoroktól” való megszabadulás leghatékonyabb módszere csakis a sebészeti korrekció volt. Viszont még ez a drága és fájdalmas beavatkozás sem garantálta 100%-osan a kitüremkedő csonttól való megszabadulást. Az esetek 39%-ban néhány év elteltével a probléma újból visszatér.

Azok számára, akik ódzkodnak a szélsőséges intézkedésektől, a szakemberek kidolgozták a “Valgus Pro” speciális nagylábujj-rögzítőt.. Fő rendeltetése – lecsökkenteni a nagylábujj környékén történő traumatikus behatást, ezzel együtt leállítani a fájdalmat és a gyulladásos folyamatokat.

4543327184A speciális szilikonból gyártott készülék szorosan rásimul a lábra, felvéve annak anatómiai alakját és szorosan rögzíti az ízületet. Mindez elősegíti a megterhelés egyenletes elosztását járás közben. A megbetegedés továbbfejlődése megszűnik. Pár hónap elteltével az ízület visszatér természetes helyzetébe, megszűnik a fájdalom a lábujjakban és a talpban.

1500 személy bevonásával történt megfigyelések azt eredményezték, hogy a „Valgus Pro” minden napos alkalmazása a betegség stádiumától függetlenül néhány hónap alatt segít teljesen megszabadulni a „bütyöktől” .  KÍSÉRLETILEG BIZONYÍTOTT! A ”valgusos” deformáció teljes eltűnése 1 hónap elteltével a megfigyeltek 97%-a esetében.

A szükséges terápiás hatás elérése céljából a rögzítőt legkevesebb napi 6-10 órán keresztül kell alkalmazni. Pont a hosszú idejű behatás következtében érhető el pozitív eredmény. Eközben a „Valgus Pro” viselése nem kényelmetlen nem okoz kellemetlen érzetet. Bármilyen lábbelibe felvehető.

.
AnimationFIGYELEM! A lábfej deformációja – örökletes probléma. Amennyiben rokonai szenvednek ebben a kórban, a valgusos deformáció megjelenésének valószínűsége megnő. A betegség megnyilvánulásának első jelei esetén megelőzés céljából a „Valgus Pro” használata javallott. A rögzítő használata azoknak is javallott, aki lúdtalpas; kényelmetlen és szűk lábbeli viselésekor (főként a magas sarkakat kedvelő nők esetében).

2014-ben a „Valgus Pro” áttörésként ismerték el a valgusos deformáció gyógyításában. Megjelenésével a sebészi beavatkozások szükségessége majdnem hetedére csökkent.

Manapság a piac sok hasonló terméket kínál. Viszont azok hatékonysága a „Valgus Pro”-éval összehasonlítva lényegesen alacsonyabb. Alkalmazásuk úgyszintén meglehetősen kényelmetlen.

.
A hamisítványok elkerülése végett javasoljuk, hogy a rögzítőt csakis a gyártó hivatalos honlapján rendelje meg – „Valgus Pro”. Csakis itt kaphat eredeti, tanúsított terméket, mely minden beharangozott tulajdonsággal rendelkezik.

 

Acest articol a fost publicat în Health & Beauty - Hungary și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s