Hogyan fehérítettem fogom fogak 2 heten belül

img09Most szeretném a fogfehérítésről szóló saját sztoriját, hogy csinálhatod otthon. Nagyon remélem, hogy az információ hasznos lesz, és te is követed a példámat ”White Light”. Ha mindennap teázunk, kávézunk, szénsavas italt iszunk, csokoládét, fűszert és szószt eszünk, valamint cigarettázunk is, a fogzománc mikropórusaiban összegyűlnek a színezőanyag, aminek következtében megjelenik ez a sárgás árnyalat…

Még ha mindezt abbahagyjuk és nem is cigarettázunk, a sárga szín megmarad. Hát mit csináljunk? Vajon megyünk fogászhoz és halom pénzt fizetünk hátrányos és nem biztonságos ellátásért? Csak ne! NE IS GONDOLJ! Esélye van arra, hogy fogzománc még sérül meg és egyre rosszabb lesz a helyzet….

Mit lehet csinálni ( ”White Light”) ?
img10Én is tettem fel ezt a kérdést és kezdtem internetben keresgetni a választ. Különböző tanács található ott: szódával fogat mosni, fehérítő fogkrémet, különleges lemezt, illanó olajat használni, teagombával öblíteni a fogat, stb. Hát persze mindezt megpróbáltam, azonban semmi hatás nem volt, abbahagytam ezt az ötletet és azt határoztam, hogy fogászhoz megyek.

És mielőtt megyek fogászhoz, barátnőim a munkahelyemen lebeszélni akartak: hát csak sérted meg a zománcot és .egészen fog nélkül maradsz..És azt ajánlották, hogy valamilyen ”White Light” fogfehérítés White Light fogfehérítés amerikai rendszert használjak, amelyik sokszor hatásosabb és teljesen biztonságos a fogzománc részére. Hát persze sokat kérdezgettem, hol rendelhető és milyen áron. Rendelést tettem fel, postán kaptam a csomagot és kezdtem használni ezt a rendszert.

És mi történt? Egy heten belül fogom HÓFEHÉR lett! Elég nehéz elhinni, azonban ez egy tény! Hogyan használjuk ”White Light-ot” ?

img08

1. Moss fogat
2. Nyisd a géles csomagot, és 2 dobozból vékonyan helyezd fel a gélt
3. Tegyél a fogsínt a foghoz úgy, hogy szorosan illessze a fogzománc felületéhez és az ínyt nem érintse.
4. Ne zárja a szád, irányítsd a fogsínt a fényforrás irányába.
5. Ajakkal fogd össze a fogsínt úgy, hogy szájadban maradjon.
6. Nyomd meg a gombot, hogy kapcsold be a fényforrást.
7. Kapcsold ki a fényforrást nem korábban mint 10 percen belül.
8. Mosd át a fogsínt és fényforrást.

Az intenzív fehérítés érdekében ajánlatos a fogsín húsz percig tartó használatát, maximum egyszer naponta. A kurzus ideje 5 naptól 7 napig tart ”White Light”.

Itt rendelem a készüléket Ez az Oroszország egyetlen engedélyezett cég amelyik White Light-ot eladja. A kézbesítésről: postán keresztül fizetés szállításnál. Így minden biztonságos.

”White Light” áraegyenlő 3 fehérítő fogkrémmel vagy 2 mozijeggyel. Határozzátok csak, ha ez drága vagy nem, ha figyelembe visszük azt, hogy a fehérítő fogkrém hasztalan.

Remélem, hogy ez az információ hasznos volt, és végre-valahára neked is lesz kívánatos fehér fog pár heten belül! Sok sikert kívánok ”White Light”!

 

Acest articol a fost publicat în Health & Beauty - Hungary și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s