Hogyan nagyobbítottam meg a péniszem 3.5 cm-rel és lett erősebb erekcióm 5 nap alatt

646x404 Üdv mindenkinek, Először is, bocsi, hogy nem frissítettem ezt a blogot, jó okom volt rá… Ma elmesélem, hogyan nagyobbítottam meg a péniszem 3.5 cm-rel pusztán 5 nap alatt! Had hangsúlyozzam ki, hogy a Bioline étrend-kiegészítő teljesen ártalmatlan az egészségre, amely nagyon fontos. Ne nevess 🙂 ( „Bioline – HU”).

Ezt a ”öntisztelet növelőt” véletlenül találtam meg. Ami azt illeti, viszonylag normális méreteim vannak – 15 cm. Egyáltalán nem különleges, de a lányok nem panaszkodtak, szóval minek is foglalkoztam volna vele? Ettől függetlenül, gondoltam kipróbálom. Egy extra 2-3 cm senkinek se fáj, ugye „Bioline” ? 😉

Így megrendeltem, és pár nappal később megérkezett a csomag az étrend-kiegészítővel. Reméltem, hogy meghozza a várt eredményt, ha már fizettem érte (nem volt valami drága a költségvetésemhez képest). Így, ettől a naptól kezdve használni kezdtem.

646x404Hogy őszinte legyek veletek, először nem igazán bíztam az azonnali eredményben, amit a weboldalon írtak. De két nappal később kiderült, hogy tévedtem… A szakértők ajánlásait követve érezni kezdtem a változást magamban. Azonnal felállt, amikor csak akartam, a szex tovább és tovább tartott (a rekordidő 2 óra volt szünet nélkül), és az orgazmusaim SOKKAL INTENZÍVEBBEK! Szent szar, sosem élveztem még semmit se ennyire!!! 6 napi ”Bioline” for Men használat után, úgy döntöttem, megmérem a farkam, reménykedve, hogy legalább egy fél centit nőtt… Amikor ránéztem a mérőszalagra, szó szerint lefagytam… A péniszem 3.5 cm-t nőtt!!!!! 5 nap alatt!!!! Ugráltam örömömben… Nagyon izgatott lettem, napokig nem tudtam lenyugodni.

Természetesen tovább szedtem a pirulákat, biztos voltam, hogy nem értem el a határokat még! Van azonban még egy pozitívum: a pirulák meghosszabbították az erekcióm az ágyban, a lányok már könyörögnek, hogy hagyjam abba :). Az új dorongommal már három csajt ba…tam meg, és most először volt, hogy megdicsérték a pajtásom teljesítményét ;). Már csak azt bánom, hogy megadtam a csajoknak a számom, folyamatosan csörög a telefonom. Már most valami újra vágyom „Bioline” .

Ahogy sejtitek, egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem a ”Bioline” pirulákat. Nem érdekel, mennyibe kerülnek, egészen addig, amíg tartósan eredményesek. Szerintem tartós lesz a hatás. Nem szoktam pocsékolni a pénzt, ezért biztosan mondhatom, hogy ez a költés teljes mértékben megérte… Mindenkinek csak ajánlani tudom, különösen azoknak, akik nincsenek megelégedve magukkal derék tájt. 2-3 extra cm még az átlagos méretűeknek sem árt. Saját tapasztalatból mondom 🙂

 
Akiket esetleg érdekel, innen rendeltem meg a terméket „Bioline” , annyiba került, mint két mozijegy ára. Döntsétek el, hogy megér-e nektek ez ennyit. Szerintem akár 10-szer drágábban is adhatnák. Teljes mértékben megéri az árát, és 100%-ban kifizetődő.

 

Acest articol a fost publicat în Health & Beauty - Hungary și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s