Hogyan szabadultam meg műtét nélkül a lábcsont „bütyöktől” akár 5 nap alatt

7655006Gondolom mindannyian sejtik, hogy az életstílusom arra kötelez, hogy mindig 100%-osan nézzek ki, a hét minden napján, mindig. És a tündéri magassarkú cipellőket ebből sehogy sem lehet kihagyni. Főleg, hogy mi hölgyek annyira szeretünk jól kinézni. A folyamatos kényszer, hogy magas sarkút viseljen az ember, egy idő után kellemetlen szűkösséghez vezet a lábbeliben, mivel a talpizmokat egy göcsbe köti össze az ilyen viselés, és ez még csak nem is a legszörnyűbb („Valufix – HU”) . Hisz a magas sarok a legfőbb oka a lábfej nagylábujj eldeformálódásának. De mi nők, a szépségért képesek vagyunk akármilyen kényelmetlenséget is eltűrni. Igen igen, a szépség áldozatokkal jár, de egy ilyen áldozat akár komoly következményekkel is járhat.

A következmények sokkalta hamarább következnek be, mint vártam. A lábfejem kezdett eldeformálódni, s megjelent a bütyök. Az elején ez csak egy parányi dudor volt, és rá sem hederítettem. De amikor csak nagy nehezen tudtam betuszkolni lábamat a kedvenc s megszokott cipőbe, és minden lépést hihetetlen égés kísért, mely fájdalmasan belenyilallt szinte az egész testemben, én megértettem, hogy elhanyagoltam az egészségemet. Áttértem a balerina cipőkre, és a földig érő ruhákra, hogy mások ne láthassák a lábaim rútságát.
Mi mindent ki nem próbáltam : „Valufix”  !!!

Y3S3kQEq_TsBorogatást, kence-fincék, fizioterápiát, és még sok mindenfélét. Naponta talpmasszázs szeánszot tartottam, gyógynövényes krémekkel kentem, de a helyzet nem hogy javult volna, de egyre csak rosszabbodott. Németországban elmentem egy híres ortopéd szakorvos rendelésére. A szakvéleménye az volt, hogy műtéti beavatkozás. De természetesen én nem voltam kész rá, hogy kés alá feküdjek. Haza nagyon elkenődve tértem vissza.

És egyszer csak egy váratlan tanács : „Valufix”   !!!

A következő barátnőkkel való kávézós tracspartyn, valahogy feljött kérdésem, és mint kiderült, nem csak én szenvedtem a lábujjak bütykösödésétől. Egy kedves jó barátném is azt tanácsolta, hogy van egy egyszerű módszer, amely ahogy mondta visszaadta neki az élet élvezetének ízét! Ő maga is néhány évet szenvedett a bütyöktől, amíg rá nem bukkant a ”Valufix” készülékre. Ez az alkalmatosság egy lábra felhelyezhető sínt jelent, melyet éjszakára kell felhelyezni a lábfejre. Ennek a készüléknek köszönhetően, Kata pár nap alatt megszabadult, s többé már nem szenvedett a bütyöktől.

.
5957853Eleinte szkeptikusan viszonyultam az ajánlatához ”Valufix” . Hisz még német szaktekintély orvosok is azt mondták nekem, hogy a műtét az egyedüli megoldás a problémámra, itt meg valami furcsa sínről beszél. De néhány nappal rá lezajlott telefonos beszélgetés teljességgel eloszlatta a kételyeimet. Beszéltem telefonon a szakértővel, és ő tényleg mindenben megerősített, amit a barátnőm mondott. Neki is kevesebb, mint egy hét alatt sikerült meggyógyítania a lábbütyköt Valufix-nak köszönhetően.

Egy percet sem késlekedve, beléptem a ”Valufix” sínt értékesítő magyar viszonteladó hivatalos honlapra és megrendeltem a terméket. Szerencsém volt, mert akciósan 50%-os kedvezménnyel sikerült megvennem a Valufix-ot. Mint ahogy elmagyarázták a webáruház eladói, a sín nem csak alvás közben korrigálja a bütyköt, hanem azt még nappal is lehet hordani. Emellett tompítja a cipő viselése közben fellépő éles fájdalmat.

3 nap múlva megkaptam a ”Valufix” sínt. Már aznap feltettem és kezdtem használni! Nappal is éjjel is igyekeztem rajtahagyni a lábamon. És ami furcsa, hogy már az első nap, séta közben ahogy magas sarkúban lépkedtem, én nem éreztem azt a pokoli fájdalmat mint amit ezelőtt hónapokon keresztül kellett tűrnöm! Természetesen megvolt még a kényelmetlen érzés, de a fájdalom intenzitása mérföldökkel alábbmaradt!

Ez az „Valufix” !!!

Már az állandó használat 5 „Valufix” napja után a fájdalom fokozatosan elmúlt, és a bütyök majdnem háromszor kisebb lett! Persze a teljes eltűnéséig még várni kell, de már ekkor én szabadon felvehettem a kedvenc lábbelimet.

 

Acest articol a fost publicat în Health & Beauty - Hungary și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s