„Kísérlet” : Két hét alatt abbahagyni a dohányzást! Mítosz avagy valóság?

lungs_2Manapság a dohányzás valóban komoly probléma. Országunkban sajnos még sok dohányos van. A statisztika szerint a népesség mintegy 50%-a hajlamos eme szenvedélyre. A dohányzás által kiváltott betegségek köre évről-évre növekszik. A dohányzók 40%-a szürkehályogban szenved. A nikotin leülepszik az erek falán, károsítja a tüdőt. A dohányzók 100%-a komoly szaglásrendellenességben szenved és gyakran van száraz köhögési rohamuk ( ”ZEROSMOKE” ).

A dohányzás a szervezet védekezőképességének jelentős csökkenését váltja ki. A statisztika azt mutatja, hogy a dohányzók esetében a meghűlés valószínűsége 3-szor akkora, mint a nem dohányzók esetében. Minden második dohányzónak krónikus bronchititise van, ami végeredményben tüdőrákhoz és tüdőtágulathoz vezethet. A rendszeres dohányzás szívrohamhoz és infarktushoz vezet. A dohányzó nőknél gyakran diagnosztizálnak különböző stádiumú terméketlenséget, a férfiaknál ugyanakkor erektív diszfunkciót találnak már 35-40 éves korukban.
lungsHa a probléma ennyire komoly, az emberek miért nem tudják egyszerűen abbahagyni a dohányzást? A probléma lényege abban rejlik, hogy a dohányzásról való lemondás nem csak fiziológiai probléma, hanem pszichológiai is. Amikor az emberek meg akarnak szabadulni megszokásuktól, többségük elvonási tünetektől szenved, melyek idegességben, pánikhangulatban és szorongásban, végtagreszketésben nyilvánulnak meg (”ZEROSMOKE”). Hogy elkerüljék a kellemetlen szimptómákat, nagy részük újból a cigarettához nyúl. Ezzel együtt nem tudnak kiszabadulni ebből a majomketrecből. Még a speciális készítmények, a nikotintapaszok és rágógumik se segítenek.

Szerencsére van egy módszer! A nyugati tudósok nemrég egy innovációs módszert dolgoztak ki a dohányzás két hét alatti, kódolás és gyógyszerek nélküli abbahagyására. Önkénteseken elvégzett klinikai kísérleteket követően a ZEROSMOKE a nikotinfüggőségtől való megszabadulásban áttörésként jelent meg, s manapság elérhetővé vált a dohányzásról lemondani akarók számára. ”ZEROSMOKE”  a biológiailag aktív mágnesek egyedülálló készlete, mely a meghatározott idegvégződéseket aktiválja, ami a nikotinfüggőséget ellenőrzés alatt tartja s végeredményben elősegíti a dohányzásról való végleges lemondást. Már pár napi használatot követően a cigaretta utáni vágy 70%-ra lecsökken. Napról napra csökken a nikotinigény. A klinikai vizsgálatok alapján két hét alatt a páciensek 98%-a végleg lemond ezen veszélyes szenvedélyről. Ez a módszer abszolút veszélytelen és nincs semmilyen mellékhatása illetve megkötése az egészségi állapot, az életkor és a nem szempontjából.

Kovács Marianna, páciens: : ”ZeroSmoke”  !!!

tigari_1-465x390Több mint 20 évig dohányoztam. Tüdőtáguláshoz vezető bronchitisben szenvedtem. Az orvosok semmi jóval nem kecsegtettek. Ha akkor nem hagyom abba a dohányzást, már talán tüdőrákom lenne. Nem kétséges, hogy rák előtti állapotom sokkos helyzetbe hozott. Sürgősen abba kellett hagynom a dohányzást avagy felkészülnöm a legrosszabbra. Családom, gyermekem van. Semmi jogom kockáztatni jólétüket, családomat férj és apa nélkül hagyni. Amikor felkértek a ”ZEROSMOKE” kísérletben való részvételre, azonnal beleegyeztem.

A mágnesek a fülcimpa meghatározott idegvégződéseire hatnak és közvetlenül az agyba közvetítik a jeleket. Ezáltal az agy szabályozza a dohányzás szükségletét. Ennek eredményeként naponta egyre kevesebbet dohányoztam. Azelőtt napi két dobozzal is elszívtam, viszont két hét elteltével már egy pár cigarettával is beértem. 15-17 nap alatt, azaz 2,5 hét alatt sikerült teljesen leszoknom a dohányzásról. Azelőtt kipróbáltam a rágógumikat, a tapaszokat sőt a kódolást is. A hatás mindössze néhány hónapig tartott. A ”ZEROSMOKE” után immár két éve nem dohányzom. Sokkal jobban érzem magam! Szabadon lélegzem, köhögésem teljesen elmúlt. Minden orvosi leletem jó, az orvosok szerint betegségem elmúlt. Boldog vagyok!

 

 

Acest articol a fost publicat în Health & Beauty - Hungary și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s