Szeretnéd 10x erősebb orgazmust kapni, és élvezni a szexet akár 2 órán keresztül?

10000000Udv barataim! Emlékeztek fél évvel ezelőtt panaszkodtam, hogy nincs erős orgazmusom, ha kiverem vagy szexelek? Még ha hetente csak 1x is verem ki magamnak, akkor sem klafa, nem olyan mint régen (13-18 évesen). Ja, és még az, hogy zavar hogy amikor elélvezek akkor valahogy kevéske sperma jön ki éppenséggel 1-2 csepp. Ha meg nézem a pornót akkor ott, azt a, olyan sugárban ömlik, hogy a lány egész arcát beteríti ( „Power Balance”).

Meghallgattam tanácsaitokat, kipróbáltam mindent: Viagrától és mindenféle bogyótól kezdve mindenféle tantrikus rituálékig. De minden semmit sem ért! Az orgazmus amilyen gyengécske volt, olyan maradt is. A spermából meg oly kevés, mint mackósajtban a brummogás.

Hát végül megbékéltem én ezzel, és mindet leírtam a genetikára, meg az egészséges életmód hiányára. Meglehet mind ez már genetikai szinten van belém kódolva. Egészen odáig fajult a dolog, hogy frusztrált lettem a lányokkal szemben…

A megmentésem váratlanul ütött be … „Power Balance” !!!

15841382b9856b0abcc64f733fff6005Vagy fél év múlva az egyik híres újságban rábukkantam egy pornószínésszel készült interjúra, a neve Peter North (biztosan hallottatok róla). Pont arról mesélt, hogy az ember képes akár 10x erősebbet élvezni, mint amúgy… így spermából is 10x több fröccsen! Ez az – gondoltam én.

 

Elmondása szerint, az ilyen hatalmas orgazmusok eléréséhez az emberi testnek „Turmalin” ásványra van szüksége. Az emberi testtel való közvetlen érintkezéskor – százszorosra serkenti a nemi hormonok termelését. Ennek köszönhetően az orgazmusok is olyanak lesznek, mint a pornószínészeknek.
Peter North különleges, Turmalint tartalmazó karkötőket ajánlott a „Power Balance” gyártótól. Elmondása szerint csak ennek a cégnek a karkötői hatnak ténylegesen – minden más hamisítvány. Ja, mellesleg ilyen karkötőt hord jó sok sztár is. Most már értem minek is ez nekik))))

.
pierreA cikk elolvasása után, azonnal rohantam megrendelni a karkötőket. Magyarországon csak egy minősített cég van, aki jogosult a „Power Balance” karkötők forgalmazására. Itt a hivatkozás a honlapjukra. Na szóval megrendeltem, és pár nap múlva postával meg is érkezett a csomag utánvéttel. Minden biztonságos, és kellően névtelen.

Na és mi az eredmény „Power Balance”?

Felbontottam a dobozt, elolvastam a használati utasítást és felhúztam a karomra ezt a karkötőt. Majdnem 2 napot mászkáltam vele, miután úgy döntöttem kipróbálom van e eredmény.

Elindítottam a pornót, vagy 10 percen keresztül vertem ki, és amikor majd elélveztem – ….. azt a…. AKKORÁT ÉLVEZTEM, hogy vagy 20 percet utána becsukott szemmel próbáltam magamhoz térni!!! Tócsányi sperma mindenhol, még az ágy meg a fotel is tele volt vele „Power Balance” !!! Ez valami überkozmikus!!!!! Ilyet életemben nem tapasztaltam még! Természetesen hittem az eredményben, de hogy ez ENNYIRE intenzív lesz, el sem tudtam képzelni.

Hát így megy ez. Sosem gondoltam volna, hagy valamilyen ásvány képes így hatni az ember testére. A karkötő „Power Balance” ára meg éppenséggel 2 mozijegynek felel meg. Döntsétek magatok, hogy sok ez vagy kevés, figyelembe véve a mozi amúgy teljes haszontalanságát. NE SPÓROLJATOK AZ ÉLVEZETEKEN.

És nemrég a barátnőm is bevallotta, hogy a szexelés velem sokkal élvezetesebb lett! De ami a legfontosabb, a szexelés ideje megnőtt majdnem 1,5 órára, míg azelőtt alig 20 percet sem bírtam ki.

Szóval skacok, mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a ”Power Balance” karkötőt! Mind a srácoknak, úgy a csajoknak is! Sok szerencsét Nektek! És ha valaki már használja ezt a karkötőt – írjatok ide a visszajelzéseteket.

                       Megrendelem a karkötőt : „Power Balance” !!!

 

Acest articol a fost publicat în Health & Beauty - Hungary și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s