Πως Κατάφερε η Ποπ Σταρ Κριστίνα Αγκιλέρα Να Χάσει 19 κιλά Λίπους Από Την Κοιλιά Της Χωρίς Δίαιτα ή Άσκηση, σε Μονάχα 2 Μήνες;

ag1_4Όταν ρωτήθηκε από τον Τζέι Λένο σχετικά με την καταπληκτική της απώλεια βάρους σε κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης τηλεοπτικής συνέντευξης, η Κριστίνα Αγκιλέρα συγκλόνισε το ακροατήριο. Ενώ μέχρι στιγμής επικρατούσε η άποψη πως ήταν το αποτέλεσμα σκληρής άσκησης και δίαιτας χαμηλής σε θερμίδες, η Κριστίνα δήλωσε πως η απίστευτη μεταμόρφωσή της οφειλόταν για την ακρίβεια σε ένα είδους καφέ. Στο ιστολόγιό της δηλώνει, „Δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο εύκολο ήταν. Δεν άλλαξα τη δίαιτά μου και την καθημερινή μου ρουτίνα και όμως το λίπος έλιωσε σαν βούτυρο και έφυγε. Επιτέλους κάτι που απλώς πετυχαίνει αποτελέσματα.” ( „Green Coffee – GR” ) !!!

ag2Η Κριστίνα Αγκιλέρα δεν είναι η μόνη διασημότητα που δράττει την ευκαιρία με το θαυματουργό αυτό προϊόν καύσης λίπους „Green Coffee”. Οι Κέλι Όσμπορν, Ρέιτσελ Ρέι και Τζένιφερ Λόπεζ έχουν όλοι αναφερθεί να έχουν χάσει ένα σημαντικό ποσό σωματικού λίπους ακολουθώντας την ίδια δίαιτα. Η χρήση του νέου αυτού προϊόντος είναι ότι πιο καυτό υπάρχει αυτή τη στιγμή, και όχι χωρίς να υπάρχει λόγος. Αυτή η κλινικά αποδεδειγμένη φόρμουλα μπορεί να ξεφορτωθεί 4,5 κιλά λίπους κάθε 7 ημέρες και να ξεφορτωθεί κάθε τι άχρηστο από το σώμα σας. Και το καλύτερο από όλα, το είναι εντελώς προσιτό! Ξέρουμε τι σκέφτεστε, και εμείς είχαμε τις αμφιβολίες μας.

Μετά όμως από την επιτυχία της Κριστίνα και πολλών άλλων διασημοτήτων με τον ”Green Coffee” ξέραμε πως έπρεπε να του δώσουμε μια ευκαιρία και να δοκιμάσουμε να βιώσουμε από πρώτο χέρι την ίδια επιτυχία που είχαν οι σταρ αυτοί. Μετά από μια γρήγορη έρευνα στο γραφείο, επιλέξαμε την αρχισυντάκτριά μας Μελίνα Σέκερη η οποία προσπαθούσε να χάσει βάρος στα γρήγορα για τον επερχόμενό της γάμο σε 7 εβδομάδες. Ακολουθεί η εμπειρία της μετά από 4 εβδομάδες χρήσης του προϊόντος „Green Coffee”.

bffΗ Κριστίνα υποστηρίζει πως η χρήση του ”Green Coffee” αποτέλεσε ουσιαστικό παράγοντα στο να χάσει 19 κιλά σε μόνο 6 εβδομάδες „Το Χλωρογενικό Οξύ, το κύριο συστατικό του Green Coffee είναι μια από τις αποτελεσματικότερες ουσίες διαχείρισης βάρους που υπάρχουν σήμερα στην αγορά. Ο Green Coffee είναι ένα απόλυτα φυσικό προϊόν που επιταχύνει τις προσπάθειές σας για απώλεια βάρους όταν χρησιμοποιείται σε σύντομα χρονικά διαστήματα (λιγότερο από 3 μήνες).”Η Μελίνα εξηγεί: „Πρώτη φορά άκουσα για τον εξαιρετικά δημοφιλή Green Coffee στα νέα και στην εκπομπή Dr. Oz Show. Οι κόκκοι του πράσινου καφέ μειώνουν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα και συνεπώς, κινητοποιεί τις λιποδιαλυτικές διαδικασίες στον οργανισμό. Η ταυτόχρονη μείωση της όρεξης οδηγεί σε φυσική απώλεια βάρους.

sidebarba3 (1)Το πρόβλημα όμως είναι πως δεν είναι εφικτό να καταναλώσει κάποιος αρκετή ποσότητα ”Green Coffee” ώστε να επηρεάσει το ενεργό συστατικό το μεταβολισμό σας σε βαθμό που να είναι ορατά τα αποτελέσματα απώλειας βάρους και τα αποτελέσματα που επιτυγχάνονται στη φυσιολογία είναι ελάχιστα. Υπάρχουν αποτελέσματα επιστημονικής έρευνας, η οποία απέδειξε την υψηλή αποτελεσματικότητα του Πράσινου Καφέ για την απώλεια βάρους. Αμερικανοί ερευνητές απέδειξαν, ότι το χλωρογενικό οξύ που περιέχεται στο προϊόν έχει την ικανότητα να βοηθά το σώμα σας να κάψει τη γλυκόζη και το λίπος, ώστε να λάβει την απαραίτητη ενέργεια. Επιπλέον, μειώνει το ρυθμό της διαδικασίας λήψης σακχάρου μέσα στην κυκλοφορία του αίματος, μειώνοντας έτσι την αποθήκευση του λίπους στο σώμα.

Πέραν των πιο πάνω, υπάρχουν πολύ λίγα προϊόντα πράσινου καφέ στην αγορά που να είναι όντως γνήσια. Τα περισσότερα κινούνται σε επίπεδα γνησιότητας 60-70% και περιέχουν πληθώρα συμπληρωματικών. Το γνήσιο ”Green Coffee” από την άλλη είναι ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ με πολύ μεγάλη περιεκτικότητα σε γνήσιο Εκχύλισμα πράσινου καφέ, χωρίς καθόλου πρόσθετα συστατικά.

x2Σύμφωνα με το Δρ. Χαν (Τον φιλοξενούμενο στη δημοφιλή εκπομπή του Dr. Oz), ο Green Coffee λειτουργεί διαμέσου πολλαπλών προσεγγίσεων για να πετύχει επανεκκίνηση του μεταβολισμού λιπιδίων στο σώμα σας. „Το Χλωρογονικό οξύ του πράσινου καφέ ενισχύει τις διαδικασίες λιποδιάλυσης, βοηθά στη μείωση των λιπαποθηκών στις «προβληματικές» περιοχές, ενισχύει την μικροκυκλοφορία του αίματος και ανορθώνει το δέρμα, ιδανικό για χαλαρό ή δέρμα με όψη φλοιού πορτοκαλιού „Green Coffee”. Επίπλέον, έχει ευεργετικά οφέλη στην ηπατική λειτουργία, μειώνει τα επίπεδα του σακχάρου και διαθέτει αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Ταυτόχρονα 100% φυσικό και ασφαλές.” – Δρ. Χαν.

Έχοντας καλυφθεί από πλευράς επιστημονικότητας της μεθόδου, εξακολουθούσα να θέλω περισσότερες αποδείξεις, και αφού πήρα συνέντευξη από πολλά άτομα που χρησιμοποίησαν τον ”Green Coffee” , βρήκα πως βίωσαν συγκλονιστική απώλεια βάρους. Στο σύνολό τους, οι μαρτυρίες υποστηρίζουν πως η χρήση του προϊόντος αυτού οδήγησε σε σημαντική απώλεια βάρους, περισσότερη ενέργεια και γενικά μια υγιέστερη αίσθηση μέρα με τη μέρα. Αν είστε σκεπτικοί, τότε δεν είστε μόνοι. Τότε έμαθα για το συγκεκριμένο προϊόν απώλειας βάρους και την αρχή στην οποία βασίζει τη δράσης του: Ο συνδυασμός της καφεΐνης και του χλωρογενικού οξέως στον Green Coffee τον καθιστά ως τον ισχυρότερο φυσικό λιποδιαλύτη. Ανεβάζει το μεταβολισμό σας με υπερπολλαπλασιασμένη ταχύτητα και παράγει φυσική ενέργεια που διαρκεί όλη την ημέρα. Και καίτε θερμίδες.

Παρόλα αυτά, αρχίζοντας να διερευνώ της αμέτρητες ιστορίες επιτυχίας που αναφέρονταν από κόσμο από όλη την υφήλιο, η άποψή μου άρχισε να μετακινείται σε πιο ρεαλιστικά επίπεδα. Και το πραγματικά ενδιαφέρον σημείο είναι πως οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους δεν είχαν αλλάξει σημαντικά τον τρόπο ζωής τους.

Η Ιωσηφίνα Γκρέκου από τα Ιωάννινα από όσα έλεγε, έχασε περισσότερα από 15 κιλά σε περίπου 5 εβδομάδες ενόσω λάβαινε τον ”Green Coffee” . Στο ιστολόγιο της έγγραψε πως „δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο εύκολο ήταν. Δεν άλλαξα τη δίαιτά μου, ούτε την καθημερινή μου ρουτίνα, το λίπος όμως απλώς εξαφανίστηκε. Λατρεύω αυτό το πράγμα!”/span>

Για να προετοιμάσω τον εαυτό μου για το πείραμα, υπέβαλα μια διαδικτυακή παραγγελία για тоν ”Green Coffee” . Ένα πράγμα που αξίζει να αναφέρω εδώ είναι πως υπάρχουν πολλές άγνωστες μάρκες, για αυτό βεβαιωθείτε όπως αγοράσετε το σωστό προϊόν που φέρει μόνο το όνομα ” Green Coffee „. Αυτό είναι σημαντικό καθώς το συγκεκριμένο αυτό προϊόν έχει περάσει με επιτυχία μια σειρά διεθνών κλινικών δοκιμών, οι οποίες πιστοποιούν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του, ενώ άλλες μάρκες μπορεί όχι.

Μετά από λίγες μέρες αναμονή, επιτέλους κατέφθασε η συσκευασία ”Green Coffee” μέσω ταχυδρομείου. Δεν ήξερα στην αρχή τι είναι καθώς το πακέτο δεν είχε κάποια σημείωση, χαίρομαι όμως που είχαν ως προτεραιότητα την προστασία των προσωπικών μου στοιχείων! Αφού έβγαλα το προϊόν από το κουτί του και διάβασα τις ετικέτες, μπόρεσα να επιβεβαιώσω πως επρόκειτο για το ποιοτικό προϊόν ”Green Coffee” !!!

 

Acest articol a fost publicat în Health & Beauty - Greece și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s