Cum să-ți întinerești ochii la vârsta de 50 de ani în doar o lună

2Va salut, dragele mele prietene ! MAI PUTIN CU 15 ANI GARANTAT ! Am 50 de ani și lucrez  într-un complex hotelier. Sunt văduvă. Singurul meu fiu s-a căsătorit acum câțiva ani și s-a mutat în alt oraș cu soția lui. Ne vedem o dată pe lună, când îmi aduc nepoțelul să-l văd. Deci, am decis să fac ceva în privința înfățișării mele, pentru că orice femeie vrea să se simtă iubită chiar și la 50 de ani. Mă uitam cu critică în oglindă. Ce vrei de la o femeie de varsta mea din provincie? Dar cred că fiecare femeie, chiar dacă are 50 de ani, ar trebui să aibă viață personală, în loc să aibă doar grijă de copii și nepoți. Am reusit cu Masca pentru ochi „Eyes Cover – RO” ! Am fost în special supărată din cauza ochilor mei, care au riduri adânci și cearcăne. Pentru că nimic nu arată semnele îmbătrânirii la fel de mult ca ochii! Deci, am decis să vă dezvălui povestea mea, povestea unei femei nu foarte tinere, care încearcă să fie fericită. 

Nimic nu face o persoană să arate mai bătrână decât ochii. Am 50 de ani și lucrez într-un complex hotelier. Sunt văduvă. Singurul meu fiu s-a căsătorit acum câțiva ani și s-a mutat în alt oraș cu soția lui. Ne vedem o dată pe lună, când îmi aduc nepoțelul să-l văd. Deci, am decis să fac ceva în privința înfățișării mele, pentru că orice femeie vrea să se simtă iubită chiar și la 50 de ani. Mă uitam cu critică în oglindă. Ce vrei de la o femeie matura din provincie? Cred că fiecare femeie, chiar dacă are peste 50 de ani, ar trebui să aibă viață personală, în loc să aibă doar grijă de copii și nepoți.

Am fost în special supărată din cauza ochilor mei, care au riduri adânci și cearcăne. Pentru că nimic nu arată semnele îmbătrânirii la fel de mult ca ochii. Dar cum să-i reîntinerești? Operațiile estetice sunt în afara discuției. Costă mai mult de cinci mii de dolari. Toate celelalte proceduri precum reîntinerire cu laser, peeling cu gaz lichid, lifting facial prin frecvență radio sau cu laser sunt puțin mai ieftine – în jur de 1,5-2000 de dolari pentru un singur tratament. În final, vor fi la fel de scumpe.

9Eram supărată în special din cauza ochilor mei, care au riduri adânci în jurul lor. Tot ce îmi rămânea era îngrijirea pielii. Tot felul de creme și balsamuri pe care le vedem în reclame, promițând că întineresc pielea și curăță cu blândețe stratul de celule moarte. Am încercat aceste produse luni de zile, am cheltuit o mică avere! Nu spun că aceste produse de îngrijire a pielii nu funcționează deloc. Funcționează, dar au fost absolut inutile în cazul meu.

Există loc de miracole în viața fiecărui om! Am cumpărat masca pentru ochi EyesСoverOdată, în apropierea sărbătorilor de iarnă (perioada perfectă pentru ca miracolele să se întâmple, nu-i așa?), într-una dintre camerele hotelului am întâlnit o doamnă care purta un fel de mască pe ochi. Părea ca o mască de somn, dar era transparentă și aurie în loc să fie una neagră obișnuită. Mi-a devenit clar că nu era doar un accesoriu, ci o mască pentru tratament facial! Era masca cu gel Masca EyesСover.

.
Mi-a atras atenția pentru că zona ochilor era principala mea problemă. În ziua următoare, am dat peste doamna respectivă, care se plimba pe hol alături de soțul său și de fiul ei de 5-6 ani. Băiatul s-a împiedicat, a căzut și și-a pătat haina albă cu muștar și ketchup de la hot dog-ul pe care îl avea. M-am grăbit imediat să-i ajut să curețe. În timp ce încercam să îndepărtez pata, am întrebat-o despre Masca EyesСover pe care o purtase cu o zi înainte.

8Masca pentru ochi EyesСoverSe pare că folosea o mască specială pentru ochi numită EyesСover, care a fost concepută pentru netezirea ridurilor și te ajută să scapi de cearcăne și umflături, dar are și proprietăți de strângere a pielii. Doamna mi-a spus că această mască EyesСover poate fi folosită atât rece, cât și caldă. E mai bine să o folosești rece dimineața și caldă – înainte de culcare. Trebuie s-o porți doar 15 minute și să te relaxezi. Mi-a spus că avea 55 de ani! Dar ochii și fața ei arătau ca și cum ar fi avut 30 de ani. De asemenea, mi-a spus că acela cu care stătea în hotel nu era fiul ei, ci nepotul.

„Salvatoarea” mea mi-a spus și de unde pot să îmi iau această mască de întinerire. Deci, în aproximativ două săptămâni, mi-am cumpărat o pereche de măști EyesСover, pe care le-am comandat de pe website-ul oficial al distribuitorului  (fabricate în Israel). În aproximativ o săptămână de utilizare a măștii EyesСover, poți observa cum ridurile devin mai puțin vizibile. Am început să folosesc această mască așa cum mi-a sugerat doamna: am folosit-o rece timp de 15 minute dimineața și caldă seara. Spre deosebire de alte produse de îngrijire a pielii, aceste măști au oferit rezultate aproape imediat. După doar o zi, am observat că pielea de sub ochi mi s-a deschis la culoare semnificativ. Ochii mei chiar au început să strălucească!

După două săptămâni de folosire a măștii EyesСover. Poți vedea diferența cu siguranță! Toate ridurile au dispărut aproape de tot. Textura din zona de sub ochi s-a îmbunătățit dramatic. În aproximativ o săptămână, ridurile au devenit mai puțin vizibile, pielea din jurul lor s-a deschis la culoare. Într-o jumătate de lună, toate cearcănele și pungile de sub ochi au dispărut complet. Când spun „au dispărut” , vorbesc serios. Au dispărut fără urmă. Nu mai există linii fine și „laba gâștei”! Ce rezultat! În trei săptămâni, poți spune cu conștiința curată că pielea de sub ochi arată absolut perfect! Arată ca și cum 10 sau chiar 15 ani ar fi fost șterși de pe fața ta!

Wx8M-ai vazut doar după o lună de folosire a măștii pentru ochi EyesСover ? Destul de greu de crezut că am 50 de ani, nu-i așa? Faptul că mi-am atins scopul a schimbat complet nu doar cum arăt, ci și cum mă simt. Am mai multă încredere în mine. Acum sunt capabilă să mă uit în ochii oamenilor care îmi plac, arăt tânără din nou! Acum știu ce fel de „armă” am. Doar pentru acest sentiment încredere în sine și felul în care arăt, să nu mai menționez, sunt recunoscătoare măștii EyesСover. Mai e ceva. Nu mă mai tem să-mi caut fericirea. E greu de crezut că aceste poze au fost făcute doar la o lună distanță, nu-i așa? Aceasta este povestea. Desigur, nu e nimic supranatural, dar sper că va fi util. Voi posta din nou link-ul către website-ul oficial de unde am cumpărat masca pentru ochi EyesСover. .

Vezi Website-ul Oficial EyesСover >>> Eva Coman, București

 

Acest articol a fost publicat în Health & Beauty - Romania și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s