A apărut o nouă metodă de tratare a «MONTULUI» la picioare fără operaţii, în timp de doar 1,5-2 luni!

22-1Problema apariţiei montului (cu alte cuvinte: osului sau umflăturii la degetul mare) conform datelor Ministerului Sănătăţii afectează mai multe 40 % din populaţia de sex feminin. Ne-am convins de acest lucru, după ce am făcut un sondaj  de doar 10 minute.  Din patru femei chestionate, doar ultima a declarat că nu are dureri de picioare.

Conform datelor statistice, în cazul a mai mult de jumătate din pacienţi boala duce la intervenţie chirurgicală. Însă medicina nu stă în loc, şi a apărut un remediu care are scopul de a schimba radical situaţia şi de a rezolva această problemă gravă ( Sosetele ToeFix ).

Pentru a discuta despre această nouă metodă, l-am invitat în studioul emisiunii „Mărunţişurile vieţii” pe doctorul emerit al Rusiei, doctor în ştiinţe medicale, şeful secţiei de ortopedie şi traumatologie a a Centrului de chirurgie plastică cosmetică, dl Anatol Naumov Şerbin

22-3Bună ziua. Da, aveţi dreptate. Am putea spune că a avut loc o descoperire revoluţionară în acest domeniu al medicinei. Dar mai întâi aş vrea să povestesc despre cum era tratată deformaţia valgus înainte de apariţia acestui nou remediu. Existau două metode bază – fizioterapia şi intervenţia chirurgicală. Prima metodă, reprezintă o metodă pasivă, şi este foarte puţin eficientă.

Chiar dacă începem tratamentul la etapele incipiente ale bolii?

Exact. Adevărul este că tot felul de încălţăminte strâmtă, tocuri înalte, sarcini mari asupra picioarelor nu fac decât să agraveze boala. Însă adevăratul motiv al acestei boli este factorul genetic, adică predispoziţia. Cu alte cuvinte se află în genele persoanei. Cum poate fi de folos în aceste cazuri fizioterapia?? Practic în nici un fel.

A doua metodă – intervenţia chirurgicală. La moment există în jur de patru sute de metode de chirurgie a părţii din faţă a tălpii piciorului. Cel mai des în astfel de intervenţii chirurgicale se folosec şuruburi, plăci, scoabe. Acestea sunt realizate din titan pentru scopuri medicale. Prin intervenţia chirurgicală are loc înlăturarea montului, apoi degetul deformat, cu ajutorul unor dispozitive speciale, este îndreptat înapoi, sub anestezie, desigur, iar apoi degetul se fixează în această poziţie cu ajutorul unor şuruburi speciale sau plăci. Intervenţia chirurgicală, după cum vă puteţi imagina, durează mult, este traumatizantă, cu complicaţii frecvente.

După care omul trăieşte cu aceste plăci montate toată viaţa?

Da. Acest lucru, desigur, nu este deloc confortabil. De exemplu, la îmbarcarea în avion, sau chiar la urcarea în tren. Deoarece detectorul de metale va ţipa. Dar cel mai important, de multe ori durerea nu dispare complet. Petru că este un corp străin, chiar dacă este confecţionat din titan medical, oricum rămâne a fi un corp străin.

22-10Care este situaţia acum? Cum poate fi tratată deformaţia valgus, arătată pe ecran, fără intervenţie chirurgicală: Da, pe ecran este pacienta noastră, o doamnă de 45 de ani care a testat printre primele metoda noastră. Este prima persoană în cazul căreia a fost tratată fără intervenţie chirurgicală deformaţia valgus de gradul trei. În centrul nostru a fost testat un dispozitiv special, corectorul de monturi – şosetele «Toe Fix». Ideea de bază a metodei constă în faptul că se exercită treptat o presiune asupra degetului mare care în cele din urmă îl îndreaptă.

Sosetele Toe Fix – produs «Toe Fix» are două puncte de fixare, degetul deformat şi degetul mic, precum şi o curea pentru partea inferioară a tălpii , creându-se astfel o structură unitară de forţă, datorită căreia se controlează presiunea exercitată. Pacientul încalţă şosetele şi acestea încep să acţioneze. Aceste şosete pot fi purtate în încălţăminte, de aceea pot fi folosite permanent. Prin acţiunea unei presiuni continui degetul revine treptat la poziţia iniţială. Este necesară doar schimbarea la timp (de regulă, odată la 3-4 zile) a căptuşelii metatarsiene.

Ce forţă este necesar să se creeze?

Vreau să vă spun din start – tratamentul cu «Toe Fix» – este un tratament confortabil! De aceea presiunea asupra degetului nu trebuie să creeze disconfort sever! Forţa blândă este compensată prin purtarea permanentă!

22-11Şi după cum putem vedea, metoda este foarte eficientă. Urmărim pe ecran: Până la corectare si după corectare cu ajutorul «Toe Fix». Da, acestea sunt picioarele pacientei despre care am vorbit la începutul emisiunii, după un tratament de trei luni. Însă acest caz a fost unul grav. De obicei, din experienţa mea, pot spune că sunt suficiente o lună jumătate sau lună luni pentru a trata afecţiunea. Uneori poate fi suficientă doar o lună de tratament.

Din cele povestite de dumneavoastră, am înţeles că tratamentul cu «Toe Fix» nu este deloc complicat. Aceste şosete pot fi folosite de sine stătător?

Exact! Acest corector a fost conceput anume pentru a putea fi folosit individual, fără a schimba ritmul obişnuit al activităţilor de zi cu zi.

Şi o ultimă întrebare, Anatol Naumovici. Unde poate fi cumpărat corectorul «Toe Fix» testat de dumneavostră?

Corectorul «Toe Fix» a trecut recent certificarea necesară la Serviciul de Certificare din Rusia şi poate fi deja cumpărat pe site-ul producătorului oficial.
                                                        Accesează site-ul «Toe Fix»

Acest articol a fost publicat în Health & Beauty - Romania și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la A apărut o nouă metodă de tratare a «MONTULUI» la picioare fără operaţii, în timp de doar 1,5-2 luni!

  1. nitoi cersela zice:

    As vrea sa -mi spuneti cat costa si daca sunt doua bucăți stânga si dreapta.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s