Toată viața am suferit de greutate în exces si va voi spune cum am slabit 30 kg fara stres si diete

art_pic4Salutare tuturor! Numele meu este Ana. Sunt sigură că multe fete sunt familiare cu problema mea. Toată viața am suferit de greutate în exces. De aceea scriu acest articol acum, pentru ca voi să nu faceți aceleași greșeli și să nu suferiți la fel de mult ca mine. Vreau să știți că nu sunt genul de fată care are 50 kg și apoi pune încă 3 kg și e sfârșitul lumii, apoi începe disperată să ceară ajutor pe forumuri și rețele sociale, din cauza „problemelor” sale sfâșietoare.

Bănuiesc că nu are sens să explic cum mi-am petrecut copilăria. Într-un cuvânt simplu, vă pot spune că a fost un IAD! Nu am avut niciodată prieteni, colegii mei de clasă nu mă băgau în seamă… de fapt, o făceau în felul lor: „Hei, tu, graso, iar ai mâncat un hipopotam la micul dejun?…”

Așa arătam la începutul procesului meu de slăbire. Acum mi-e greu să înțeleg cum am putut trăi așa! Mai erau doar 3 luni până la nuntă și eram pregătită să încerc efectiv orice pentru a slăbi până atunci cu orice preț. În primul rând, am început să merg la sală și chiar mi-am făcut o promisiune că nu voi renunța și voi face exerciții fizice zilnic. De asemenea, am exclus din dieta mea tot ce era dulce, sărat, prăjit, copt, mai pe scurt, am încetat să mai mănânc.

 
Asta era dieta mea obișnuită! După o săptămână cu acest stil de viață, eram gata să ucid pe oricine îmi ieșea în cale. Nu puteam munci deloc, nu aveam suficientă energie pentru nimic. Dar mi-am adunat toate forțele și mi-am continuat drumul spre o siluetă mai subțire. În final, am reușit să mă țin de dietă încă 3 săptămâni, apoi am cedat și am mâncat iar și iar o zi întreagă… Iar apoi am plâns iar și iar toată noaptea… Mă uram atât de tare pentru că eram atât de neajutorată și nefericită și pentru că nu eram capabilă să dau jos măcar câteva kilograme.

art_mainÎn următoarea dimineață m-am trezit cu ochii umflați, simțindu-mă urâtă și nefericită. Am înțeles că nu pot în niciun caz să merg la nunta prietenei mele. Ce să mai zic de nunta mea, care părea ceva ce nu avea să se mai întâmple niciodată. Cine s-ar căsători cu așa un monstruM-am hotărât să caut forumuri pentru femei și să citesc cum fac față alte femei acestei probleme. Am dat peste povestea unei fete care m-a ajutat foarte mult. Ea a scris că a încercat diferite diete foarte mult timp și s-a epuizat cu exerciții la sală, dar efectul fie nu era vizibil deloc, fie minim și de scurtă durată.

 

Din cauza acestor suferințe, a avut o cădere nervoasă și a realizat că aceste metode nu vor funcționa, pur și simplu nu i se potrivesc. Și astfel a început să ia un supliment natural recomandat de dieteticianul ei. Rezultatul pe care l-a obținut a zguduit întregul web! Datorită acestei fete, am început să cred în miracole! Modalitatea ei de a slăbi m-a ajutat și pe mine cu Detoxalit.

 

Am comandat suplimentul fără să mă gândesc de două ori. Pachetul mi-a fost livrat în două zile și am început să iau produsul conform instrucțiunilor. M-am liniștit psihic. Am început să merg la sală o dată pe săptămână, nu în fiecare zi, așa cum obișnuiam, și, de fapt, pentru prima oară în viață, chiar îmi făcea plăcere. Am încetat să mai număr caloriile și nu îmi limitam tipurile de alimente. Dar cel mai important lucru este că nu îmi mai doream să mănânc mult.

 

Detoxalit a făcut o treabă excelentă, suprimându-mi apetitul și scăzând pofta de dulciuri și mâncăruri nesănătoase. Treceam pe lângă vitrine cu produse de patiserie cu o indiferență fără precedent, nu mă mai opream la fast-food după muncă să-mi iau un hamburger sau doi. După o lună, când am urcat pe cântar, nu mi-am putut crede ochilor, arăta minus 10 kilograme! Nu am crezut niciodată că voi putea slăbi ATÂT DE MULT! Am fost atât de inspirată de rezultat, încât am început în sfârșit să cred că SLĂBITUL ESTE CU ADEVĂRAT POSIBIL!

120Și am provocat adevărate furori la nuntă! Nici nu puteam visa la asta! Și cel mai important lucru este că în sfârșit am devenit încrezătoare în mine și oamenii au început să observe asta. Bărbații nu-și puteau lua ochii de la mine, acum ies cu un tip drăguț pe care l-am cunoscut la nuntă și cred că este o relație serioasă. Nu e loc de înfumurare, continuu să iau Detoxalit și să slăbesc. Sunt destul de sigură acum că orice fată poate ajunge la proporțiile perfecte de 90-60-90 și nici nu va trebui să se înfometeze sau să se extenueze cu antrenamentele fizice.

Fetelor care vă confruntați cu aceleași probleme, sper din tot sufletul că postarea mea vă va ajuta tot așa cum m-a ajutat și pe mine cândva povestea acelei fete de pe internet. Vă doresc multă baftă și un corp subțire! Aici este linkul cu Detoxalit către site-ul autorizat de unde am comandat acest supliment. Încearcă-l, rezultatul te va surprinde!

 

 

Acest articol a fost publicat în Health & Beauty - Romania și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s