Monica Bellucci: cum să scapi de “osișorul” de la picior repede și fără ajutor din exterior!

10000000Salut tuturor! Toți știți că stilul meu de viață, mă obligă să arăt perfect în orice zi din săptămână, la orice oră. Fără pantofi cu toc, nu se rezolvă nimic. Mai ales, că nouă femeilor, ne place mult să arătăm bine. Frumusețea are nevoie de jertfe ? Este un produs nou Toe Fix – ValguStop care te scapa de monturile de la picioare, dureroase si disgratioase.

Necesitatea permanentă de a purta pantofi cu toc, mă face să simt disconfort și incomoditate, îmi simt degetele strânse grămadă. Pantofii cu toc, se consideră cauza principală care duce la apariția deformării osului degetului mare. Însă noi femeile, pentru frumusețe suntem gata să răbdăm orice disconfort. Da, frumusețea are nevoie de jertfe.

20000000 (1)Astfel, a început să devină pronunțat în afară, osișorul de la rădăcina degetului mare, aceasta devenea tot mai pronunțată pe zi ce trecea. Iar eu credeam mereu cu o astfel de problemă nu mă voi întâlni decât peste 30 de ani. Cu timpul, monturile au devenit tot mai pronunțată și mai vizibilă. Eram șocată și speriată! Asta nu numai face picioarele mai urâte, dar și provoacă o durere insuportabilă în timpul mersului. Despre alegerea încălțămintei nici nu mai zic cât de greu este. Nu mai puteam și nici nu mai voiam să las această problemă să mă afecteze, trebuia rezolvată!

CU TIMPUL MONTURULE AU DEVENIT TOT MAI VIZIBILE, IAR EU ERAM TOT MAI SPERIATĂ! NU MAI PUTEAM ȘI NICI NU MAI VOIAM SĂ LAS ACEASTĂ PROBLEMĂ SĂ MĂ AFECTEZE, TREBUIA REZOLVATĂ!

Am încercat diferite exerciții, care nu m-au ajutat cu nimic. Am vizitat un medic ortoped, care m-a sfătuit să îmi fac operație, deoarece situația deja fusese scăpată de sub control, și era destul de gravă. Eu am refuzat categoric, deoarece mai speram să găsesc o altă soluție.

prodUn sfat folositor – Seara, într-o cafenea, am povestit de problema mea prietenelor, sperând să mă poată ajuta cu un sfat. Și nu am greșit. După cum se pare, Vanessa Paradis, nu demult a putut scăpa de această problemă! Și cel mai important, fără operație Toe Fix – ValguStop!

Este așa un produs Toe Fix. Vanessa mi-a spus că doar după câteva zile de purtare, mergea ca în tinerețe. Nici un fel de durere și disconfort. Toe Fix – este un fixator unic, produs anume pentru vindecarea deformației Valgus-ului, sau cum se mai numește, monturilor. Dar în România acesta se vinde doar într-un singur magazin online Toe Fix – ValguStop.

Ajungând acasă, fără să stau prea mult timp pe gânduri, am comandat 2 fixatoare pe site-ul oficial. Nimic greu. Mi-a fost livrată comanda în 3 zile, așteptam comanda cu sufletul la gură. Voiam mai repede să încerc !

22-11A doua zi, luând micul dejun, primul lucru am hotărât să încep să-mi vindec monturile. Toe Fix – ValguStop, doar se fixează pe degetul mare. Și ce credeți? Am rămas uimită, după 20 minute, nu mai simțeam durerea, acesta protejează de frecare degetul. Disconfort din cauza acestui osișor, aproape că nu mai aveam. Mă bucura mult acest lucru!

DUPĂ 20 MINUTE, NU MAI SIMȚEAM DUREREA, ACESTA PROTEJEAZĂ DE FRECARE DEGETUL. TOE FIX – ValguStop M-A SCĂPAT DE MONTURI ÎN DOAR 3 SĂPTĂMÂNI. Ca și cum am din nou 20 ani. Nu m-am despărțit de Toe Fix 3 săptămâni, până când osul nu s-a retras de tot. Fără sfatul Ianei, nu aș fi știut ce să fac. Mă simt ca la 20 de ani. Nu pot sta locului. Cel mai important acum este să mențin rezultatul.
2Fetelor, oricum mai devreme sau mai târziu fiecare dintre noi se întâlnește cu această problemă, și fiecare trebuie să știe cum poate lupta cu ea. Toe Fix este cea mai bună metodă de luptă. Cel mai mult mă bucură, că acest fixator costă puțin, prețul fiind accesibil pentru toți, însă rezolvă una dintre cele mai grave probleme ale femeilor.

 

 

 

Comandați Valufix doar pe site-ul oficial TOE FIX. Eu și Vanessa recomandăm.  Cu drag, Monica.

                                                     COMANDAȚI AICI 

 

 

Acest articol a fost publicat în Health & Beauty - Romania și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s