Cum mi-am albit dinții acasa, simplu si eficient

31Dinții îmi străluceau! Au devenit cu 6 nuanțe mai albi repede și fără efort! Și aproape gratis! Pare greu de crezut dar este adevărat! Uitați-vă! M-am hotărât să vă povestesc și vouă cum mi-au devenit dinții cu 6 nuanțe mai albi fără să plătesc aproape nimic, în doar câteva zile, și fără vreo vizită la dentist. Pare incredibil dar este purul adevăr. În urmă cu ceva timp am încercat să descopăr cum pot scăpa de culoarea urâtă a dinților mei. Dar din păcate tot nu reușeam să găsesc soluția: nu m-au ajutat nici pasta de dinți cu efect de albire care conține fluoride și alte substanțe vândute în farmacie, și nici oricare alte produse de albit dinții pe care le-am încercat. Sinceră să fiu, într-o zi m-am hotărât chiar să merg la dentist, în ciuda costurilor ridicate. Mi-au făcut un tratament de albire cu laser care a costat aproape 500 euro (ceea ce este chiar ieftin pentru acest tip de serviciu).

img04Ce pot să zic, a doua zi, după prima cafea, dinții mei s-au pătat și au început să aibă aceeași culoare pe care o aveau înainte. La cină am băut jumătate de pahar de vin roșu și când m-am dus să mă spăl pe dinți și m-am văzut în oglindă mi-a venit să urlu de nervi. Spațiile dintre dinți arătau de parcă erau vopsite cu negru. Sigur era de la vin! Oribil! Plătisem atât de mulți bani și rezultatul dispăruse a doua zi, și în plus situația a devenit și mai rea. Gingiile mi-au devenit sensibile și dinții parcă se pătau de la orice mâncare, și se colorau foarte ușor. Eram oripilată. Sincer nici nu îndrăzneam să îmi arăt dinții sau să deschid gura. Spațiile dintre dinți pătate de vin. Dezgustător!

img10Atât de mult timp am căutat un răspuns, și am dat banii la dentist degeaba. Și pe lângă asta, trebuia să găsesc rapid o soluție, pentru că de data asta nu erau numai dinții care se închideau la culoare, ci mai aveam și liniile negre dintre ei. Nu puteam să ies în oraș, nu puteam să vorbesc, deci nu puteam să îmi găsesc un prieten. Trebuia să găsesc o soluție, rapid. Am căutat pe internet ceva care să îmi rezolve problema, măcar temporar. Următoarea zi am mers la dentist să depun o plângere, dar degeaba. Am recurs din nou la laser ca să îmi ascund problema. Mi-a curățat puțin dinții. Am și stat cu o soluție în gură, dar nu am observat nimic, și am fost furioasă pentru că nu aveam rezultate! Mai târziu în seara aceea, simțindu-mă dezamăgită și descurajată, am început să caut pe internet după ceva care să dea rezultate, și despre care să pot găsi opinii personale. Am văzut Ionic White și pentru că site-urile românești nu aveau recenzii am căutat pe site-uri străine. Sigur e un produs nou în România! Nu știu… pare incredibil dar pe site-urile în limba engleză am găsit informații foarte detaliate, în primul rând legate de efect, dar și de faptul că este un produs total inofensiv. Am găsit și un videoclip în care era comparat cu alte metode de albire.

img05Am văzut că Ionic White este un produs patentat în America și foarte cunoscut în America de Nord, în Australia, în Rusia, în multe țări asiatice… practic în toată lumea. Am studiat informațiile prin care profesioniștii în domeniu îți arătau cum să folosești Ionic White, prin faptul că albește dinții printr-o tehnologie nouă, care utilizează ioni de argint și lumină de tip LED albastră. Conține de asemenea substanțele obișnuite folosite în albire. Și toate acestea sunt complet inofensive pentru dinți și gingii. Dar se spune că cel mai bun efect se obține când se aplică simultan ionii de argint și lumina LED albastră. Când am căutat mai în detaliu am aflat că îndeplinește standardele asociațiilor mondiale de sănătate și ale legilor și convențiilor europene- practic asta însemna că îndeplinesc criteriile de siguranță. Lumina de tip LED este mult mai sigură și mult mai similară cu lumina naturală, și până la urmă este folosită frecvent în cosmetică pentru tratamente de frumusețe, și în medicină. Se pare că lumina de tip LED are un efect puternic antibacterian și antiseptic.

Am văzut Ionic White pentru că am realizat că de fapt efectul este dat nu de substanța de albire, ci de combinația dintre ionii de argint și lumina LED albastră care este emisă de dispozitiv.

Iată niște informații despre Ionic White, care m-a ajutat pe mine să am rezultatul acesta:

Ionic White este un dispozitiv de albire a dinților care emite lumină de tip LED albastră și care funcționează împreună cu două geluri. Unul dintre acestea conține o substanță activă de albire, iar celălalt conține ioni de argint. Când cele două geluri sunt combinate și întâlnesc lumina LED albastră încep să albească dinții.

DintiEfectul de albire al Ionic White durează două minute (poți să îți pui un cronometru când aștepți) și efectul este imediat. Înainte de asta trebuie să aplici conținutul a câte unui tub de gel de fiecare fel. După aceste două minute, clătești gura de două, trei ori, și repeți procedura dacă ți-a mai rămas gel pe matrița dispozitivului sau dacă nu ai folosit tot conținutul de gel din tuburi. În kit-ul pe care l-am cumpărat era un dispozitiv cu lumină cu o baterie, 3 tuburi cu gel de albire și 3 tuburi cu un alt gel care conține ioni de argint, plus două tipuri de spray care mențin dinții albi înainte și după albire. O aplicare durează în jur de 21 minute și kit-ul conține suficient produs pentru 3 aplicări în 14 zile. Asta înseamnă o tură de albire. Poți folosi spray-ul de menținere în timpul albirii și după pentru a face ca efectul să fie de durată mai lungă. În cazul meu, spray-ul a fost suficient pentru o perioadă de două luni și jumătate după albire.

După 14 zile de albire cu Ionic White dinții mei au devenit cu 6 nuanțe mai albi. Am folosit produsul în ianuarie 2012 și dinții mei încă sunt într-o stare impecabilă. Arată ca atunci când am aplicat produsul pentru prima oară.

Ionic White funcționează 100% și este un produs unic. Acum sunt încrezătoare în Ionic White, chiar dacă la început eram sceptică din cauza numeroaselor eșecuri pe care le-am avut în trecut cu alte produse de albire a dinților (inclusiv acea vizită foarte scumpă la dentist, care nu a funcționat deloc). Acum dinții mei sunt cu 6 nuanțe mai albi decât înainte și nu se mai pătează când mănând sau beau. Sper că experiența mea poate fi de folos celor care au probleme cu dinți pătați sau îngălbeniți. Problema mea a durat mulți ani și acum, la începutul anului (2012), am găsit soluția. E o bună afacere!

Cel-mai-frumos-zambet-din-lume-in-2013Familia mea a fost foarte fericită. Prietenii mei îmi făceau complimente de fiecare dată când zâmbeam, parcă eram o actriță într-un film  … Am o nepoată care are 18 ani și anul acesta a terminat școala. Când m-a văzut… nu i-a venit să creadă! M-a rugat să îi albesc și ei dinții pentru balul de absolvire. Nu fumează dar dinții ei nu sunt foarte albi, poate e genetic sau poate de la mâncare i s-au pătat dinții. După albire dinții ei au devenit cu 5-6 nuanțe mai deschiși la culoare decât erau înainte. Din mai (2012) încoace are dinții strălucitori. Nu a trecut efectul albirii deloc.

Am și câteva poze cu nepoata mea cu dinții albiți, făcute după balul de absolvire, în care arată superb. Vă recomand să consultați informațiile de pe acest site pentru că nu sunt expertă și nu știu să explic la fel de bine partea științifică, așa cum este ea explicată aici Ionic WhiteȘi nu uitați să îmi arătați cum v-a ieșit vouă albirea printr-un comentariu sau chiar o poză.

 

                                « CLICK AICI PENTRU A VEDEA PREȚUL »

 

 

Acest articol a fost publicat în Health & Beauty - Romania și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s